7 thoughts on “De H&M Trui – De conclusie

  1. Gelukkig dat het nu allemaal uitgevogeld is! Gigantisch toevallig dat je het bijna geen toeval kan noemen maar toch is het zo. Goed om te horen dat het zo is opgelost!

  2. Wauw, dat is wel een heel bizar toeval! Fijn dat ze uiteindelijk wél mee wilde werken en dat je nu eindelijk weet hoe het zit. Al is er wel veel aan vooraf gegaan, maar gelukkig is het afgehandeld. En fijn dat je model nu geregistreerd is! Dat kan altijd nog eens handig zijn.

    1. Heeeel bizar, maar waar! Yes, fijn dat ze me nu wel serieus namen. Jammer dat daar zoveel gedoe aan vooraf moet gaan. En inderdaad, mocht ik ooit nog een keer mijn logo ergens aantreffen, dan sta ik 100% zeker in mijn recht.

  3. Fijn dat het nu zo afgesloten is! Ik ben echt heel erg trots op je, je hebt je zo waanzinnig groot gemaakt als kleine blogger, en eigenlijk nooit opgegeven. You go girl! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *