Youtube schatten #29

Oooh het is nu echt bijna kerst! Jiehoe! Voordat we verder gaan, verzoek ik je om het volgende nummer op te zetten:

Zo. Veel beter. Nu komen we een beetje in de sfeer! Ik luister stiekem sinds september al non-stop naar mijn kerstfavorieten (Last Christmas by Wham, duh), maar rond kerst ga ik echt helemaal los met de kerstnummers. En weet je waar ik ook heel blij van word? Kerst Youtube schatten. Allemaal filmpjes met een kerst thema. Want het is the most wonderful of the yeaaaar.

Goed, zet je kerstliedjes maar even uit. Wees maar niet bang, want we gaan nog meer kerstliedjes luisteren! Maar dan gezongen door de dieren van Youtube. En het is kapot leuk. Van mezelf mag ik niet alleen deze kerstliedjes delen, maar er zijn nog veel meer filmpjes van deze Youtuber, dus zoek die vooral ook even op. Animals of Youtube Sing Deck The Halls.

Stiekem wil ik Pooh ook een keer een liedje laten zingen, maar Pooh miauwt er niet genoeg voor. Vooral als ik er een camera bij pak wordt hij super verlegen. Dus die droom laat ik maar varen.

Door naar de droom die ik nooit zal laten varen: een pinguïn hebben als huisdier. Okee, een echte pinguïn aaien dan. Of vis voeren. Of een pinguïn BFF hebben. Het jongentje in de kerstcommercial van John Lewis heeft dit namelijk gefixt. Ik ben super jaloers: John Lewis Christmas Advert 2014 – #MontyThePenguin.

Ik moet altijd keihard huilen bij de John Lewis reclames en bij deze ging ik echt helemaal los. Zucht. One day.

Om dan toch maar even bij de reclames te blijven, gaan we door naar de kerstreclame van Sainsbury’s. Met in de hoofdrol: Mog de kat. Mog heeft een nachtmerrie en door een klein ongelukje, laat hij kerst in vlammen opgaan.. Wie redt de kerst van Mog’s familie? Sainsbury’s Official Christmas Advert 2015 – Mog’s Christmas Calamity.

Omdat het kerst is en ik in een vrijgevige bui ben, doen we voor vandaag speciaal een vierde filmpje. En een heel bijzonder filmpje, met mijn favoriete combinatie ooit: katten in kerstbomen. Wij hebben al jaren geen kerstboom meer door Pooh, omdat ik teveel van dit soort filmpjes kijk. Het arme beest heeft dus nog nooit in de kerstboom kunnen klimmen. A Cat’s Guide to Christmas.

Ik wens jullie hele fijne kerstdagen en alvast een spetterend 2016! <3

Heel veel liefs,

Elfi(Selfie)

2 thoughts on “Youtube schatten #29

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *