Youtube schatten #30

De allerlaatste Youtube schatten voor 2015! Ik vind het maar raar dat het morgen alweer 2016 wordt. Dit jaar is echt voorbij gevlogen. Schijnt dat het te maken heeft met ouder worden.

Anyways, aan het einde van het jaar verwacht ik altijd twee Youtube filmpjes: de Youtube Rewind en de allerbeste fails van het jaar door FailArmy. De Youtube Rewind heb ik in Youtube Schatten 28 gedeeld, maar het filmpje van FailArmy stelt ook zeker niet teleur. Als je houdt van mensen die vallen, dan is dit zeker je ding. Dit jaar is het zelfs een extra lang filmpje, bestaande uit twee delen. Ga er dus maar even voor zitten!

Hehe. Ik heb ze gisteren achter elkaar gekeken en steeds vraag ik me af: “Maar wat was dan precies je plan?” Vaak kun je allang aanzien komen dat het fout gaat, maar toch besluiten mensen het te proberen. Dapper. Ik doe het ze niet na. En zo loop ik dus miljoenen Youtube views mis.

Even iets heel anders, Freshpet besloot vorig jaar om een kerstdiner te organiseren voor asieldieren. Maar de dieren moesten natuurlijk wel een beetje fatsoenlijk aan het kerstdiner verschijnen! En dus besluiten ze dat de dieren een net pak aan moeten en moeten eten met hun handen. Of nou ja, de handen van iemand anders. See for yourself! Freshpet Holiday Feast – 13 Dogs and 1 Cat Eating with Human Hands

Mooi dat soort commercials. Ik hoorde laatst dat een heleboel honden en katten inmiddels zijn geadopteerd!

Om toch even in het Oud & Nieuw sfeertje te blijven heb ik uren gezocht naar een filmpje die ik ooit vond op Dumpert. Nu is Dumpert een hele fijne site, maar als je iets terugzoekt, werkt het vaak niet mee. Gelukkig heeft iemand het op Youtube gegooid en kan ik weer genieten van mijn favoriete Oud & Nieuw filmpje. In dit filmpje wordt de fascinatie van de Nederlanders met vuurwerk uitgelegd (WE DUTCH LOVE TO MAKE THE NOISE) en wordt er een nieuw plan voorgesteld om ONE BIG FAT FIREWORK te maken, INSTEAD OF SMALL, STUPID FIREWORK. Beste filmpje ooit.

Nog niet uitgekeken? In dit filmpje bakken Merle en ik samen kerstkoekjes. En natuurlijk gaat dat niet zonder slag of stoot…

Ik wens jullie een hele fijne jaarwisseling en een fantastisch 2016. Kijken jullie een beetje uit met vuurwerk? Ik vind je leuker met al je vingers er nog aan.

Heel veel liefs,

Elfi(Selfie)

One thought on “Youtube schatten #30

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *