Youtube schatten #27

Hi allemaal! En welkom weer bij een nieuwe Youtube schatten! Nummer 27 alweer.

Ik had best wel een gekke week. Vorige week woensdag was de pre-sale voor de Adele concerten, vanuit de fanclub. Natuurlijk werd dit een fiasco en na 3 uur in de wachtrij had ik nog geen kaarten. Daar had ik natuurlijk gefrustreerd over getweet en kort daarna kreeg ik van de NOS redactie een tweet, of ik daarover iets zou willen zeggen voor een item. Donderdagochtend stond dan ook in het teken van een hele hoop belletjes met Hilversum en die avond deed ik mijn eerste radio-interview op Radio 1. De ochtend erop was de officiële verkoop en zat er een NOS reporter live met me mee te kijken, naar hoe ik geen kaarten veroverde. Mijn teleurstelling werd uitgezonden op 3FM, Radio 1 en 2, FunX en een hele hoop regionale zenders. Top. Fijn. Die avond vertelde ik nog een keer over mijn teleurstelling op Radio 1 en ook daar vond iedereen het super grappig. Gelukkig besloot Adele dat er wel wat extra concerten bij konden, dus kon ik weer in de pre-sale gaan staan zondag. En THANK GOD: Ik heb vier vip tickets veroverd. Nu kan niemand mij meer uitlachen bij de NPO! Ha!

Lang verhaal kort: hier is een filmpje die hartstikke viral ging, waarin Hello van Adele wordt gezongen door verschillende stukjes beroemde films achter elkaar: Adele’s Hello By the Movies.

In het volgende filmpje zitten een hele hoop dingen die ik kan waarderen: Johnny Depp, Benedict Cumberbatch, Graham Norton en otters. Vooral dat laatste.

Op internet wordt Benedict Cumberbatch vaak vergeleken met een otter, want laten we eerlijk zijn: daar lijkt hij best wel erg op. Alleen bestaan er nog maar weinig goede vergelijkingsfoto’s. En dus vraagt Graham aan Benedict, of hij alsjeblieft een aantal otters zou willen nadoen: Benedict Cumberbatch’s resemblance to an otter – The Graham Norton Show: Series 18 Episode 9 – BBC

Het laatste filmpje is een ultiem feelgood filmpje. Ik ben namelijk dol op Corgi’s: die kleine, vosachtige hondjes met hele schattig kontjes. Gelukkig wordt mijn liefde voor deze honden gedeeld op het internet. Dit meisje kijkt dagelijks op het Instagram account van Ralph the Corgi, waar zijn baasjes elke dag foto’s van hem posten. Haar vriend besluit haar te verrassen en heeft Ralph en zijn broertje George stiekem uitgenodigd. Tot haar grote vreugde natuurlijk: Boyfriend surprises Girlfriend with Corgis.

Nog niet uitgekeken? Afgelopen zondag postte ik een filmpje op mijn Youtube kanaal over een H&M trui. Met daarop een logo die toch wel erg veel op de mijne lijkt.. Kijk, deel en like!

Heel veel liefs,

Elfi(Selfie)

2 thoughts on “Youtube schatten #27

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *