Doctor Love: Sexting

Vrienden vragen mij altijd om liefdesadvies. Geen idee waarom precies. Mijn vriend en ik zijn al drie jaar samen en ik heb het gevoel dat ik het daten wel een beetje verleerd ben. Zo snap ik niks van het moderne daten: ik heb Tinder nog nooit aangeraakt en ook nog nooit naaktfoto’s verstuurd via Snapchat. Want ‘in de goede oude tijd’ hadden we dat nog niet, aldus Oma Elfi. Maar toch vindt iedereen het nodig om mij om tips te vragen en sta ik bekend als ‘Doctor Love’.

Vandaag heb ik besloten om al mijn tips en verhalen over de liefde hier ook te delen. Dat deed ik al een beetje, maar nu wordt het echt een vast ElfiSelfie item. Een beetje zoals de Man v.s. Vrouw artikelen, maar dan zonder mijn geliefde panel. Gewoon een goed advies van mij. Denk ik.

Vandaag gaan we het hebben over Sexting. Ongewenste sexting, om precies te zijn. Mocht je een onderwerp hebben wat ik in Doctor Love zou kunnen bespreken, stuur me dan gerust een mailtje. Wie weet los ik jou liefdesprobleem dan op in de volgende editie!

Een heleboel gedoe

Nu moet ik jullie natuurlijk eerst even een kleine introductie geven over mijn eigen liefdesleven. Inmiddels ben ik meer dan drie jaar samen met mijn vriend Leon, maar daarvoor heb ik tientallen jongens gedatet. De term “serialdater” was mij op het lijf geschreven: ik had date, na date, na date. Het liefste vroeg ik de jongen persoonlijk mee uit, in plaats van dat ik wachtte totdat hij de stap zette, want ik had geen tijd om te wachten tot hij mij mee uit vroeg. Ik moest zo snel mogelijk weten of de jongen in kwestie relatiemateriaal was en dan kon ik weer door met mijn leven.

En dus ging ik een tijdje uit met die en dan weer een tijdje uit met die. Het was altijd vrij kortstondig en dan vond ik hem stom of hij mij. Dan vond ik mezelf even heel erg zielig en dacht ik dat ik altijd alleen zou blijven, om vervolgens die vrijdag weer in de stad te hangen met een nieuwe gozer. Gekke tijden. Maar goed.

doctorlove12

Herman en ik

Dit is waar het verhaal begon. Ik ontmoette Herman (zo noem ik hem maar even, in verband met anonimiteit enzo. Ik zou namelijk nooit een Herman daten. Sorry als je Herman heet trouwens) en ging een aantal keer met hem op date. Al snel vond ik hem een watje en hij mij te dominant. En dus besloten Herman en ik als vrienden uit elkaar te gaan, maar natuurlijk sprak ik hem nooit meer. Want zo gaat dat eigenlijk altijd. Nu weet ik wel dat Herman vlak hierna een relatie kreeg met een ander meisje, Daphne (ook voor de lol, ze heet natuurlijk geen Daphne) en met haar is gaan samenwonen vorig jaar mei. Hartstikke fijn voor ze. No hard feelings.

Een week of drie geleden kreeg ik ineens een berichtje van Herman. Nu moet je weten dat ik hem letterlijk vier jaar niet heb gesproken, dus dit kwam een beetje onverwacht. Hij vroeg hoe het met me ging en ik besloot gewoon vriendelijk te reageren. We bespraken onze opleidingen, werk en andere ditjes en datjes. De hele tijd had ik het gevoel dat er een addertje onder het gras zat, maar hee, misschien was hij gewoon vriendelijk. Maar toen zei hij dat hij over mij had gedroomd.

Nu was ik natuurlijk zo dom om te vragen wat hij dan had gedroomd.

1screenshot herman1

Fifty Shades of Nay

Op mijn scherm verscheen een verhaal waarin Herman een heet seks avontuurtje met mij beschreef. Niet kort en ook niet bondig, maar een kantje of twee vol waarin alles tot in de details werd beschreven. Na een zin of drie gooide ik mijn telefoon gillend door de kamer en holde ik naar de wc om een partijtje te kotsen. Leon ving mijn geliefde telefoon op en begon fanatiek te lezen. En te lachen, vooral erg hard te lachen. Ik zocht het verhaal op Google, maar dat leverde niks op. Blijkbaar had Herman het verhaal zelf geschreven. Best knap, dat moeten we hem wel toegeven.

DAMES EN HEREN. HIERNA VOLGEN ER EEN AANTAL SCREENSHOTS VAN HERMAN’S SEKSVERHAAL.

Mocht je hier geen zin in hebben, scrol dan door. Ik kan het je verhaal niet aanraden, want het is een gewoonweg goor. Maar mocht je het super graag willen lezen, have fun. Wel heb ik alle vieze woordjes afgedicht met leuke beestjes. Want ElfiSelfie is voor alle leeftijden.

seksverhaal herman

Nu dacht ik dat het een grapje was. Herman’s vrienden kennen mij ook en misschien hadden ze zin in een geintje. Ik besloot er maar niet te uitgebreid op in te gaan, puur omdat ik ze die lol niet wou gunnen. Ik reageerde een kleine honderd keer: “HAHAHAHA DIT MEEN JE NIET”, maar Herman hield vol dat het geen grapje was. Het zou slecht gaan tussen hem en zijn vriendin, van hun seksleven was niks meer over en ze maakten veel ruzie. Maar ja, hij zat nog tot mei aan haar vast vanwege het huurcontract van het huis. En dus had hij zin in een snelle wip, met ondergetekende.

2screenshot herman2

Nog steeds geloofde ik er geen bal van. Ik had Herman al jaren niet meer gesproken en hij wist dat ik een vriend had. Daarnaast was Herman een watje en komt dit soort gekkigheid normaal gesproken nooit uit zijn mond. Dus besloot ik de volgende dag zijn nummer te zoeken in mijn oude telefoon en op What’s App even verhaal te gaan halen. Dan zou Herman vast zeggen dat het een grap was en dat hij zich erg geneerde voor dit alles.

Maar niks van dit alles. Herman ontkende helemaal niets.

3screenshot herman3

Oh no you didn’t

Nu had Herman aan mij een verkeerde. Ten eerste tolereer ik vreemdgaan niet, ten tweede vond ik het walgelijk dat hij überhaupt dacht dat ik seks met hem zou willen hebben. Gadverdamme.

Hierna gingen mijn gedachten naar Daphne. Daphne is een leuk meisje en Daphne verdient het niet om met zo’n misselijke kwal te daten. Eigenlijk wou ik per direct alle screenshots naar haar sturen om haar te laten zien dat haar vriend een griezel is, maar iedereen adviseerde mij om dit niet te doen: “Komt alleen maar gedoe van.” Prima. Maar dan keur ik het alsnog niet goed. Dus stuurde ik Herman het volgende:

4screenshot herman4

Hierna heeft Herman nooit meer een berichtje naar mij gestuurd. Denk dat de boodschap wel duidelijk was.

Sexting is geen goed plan

Met een vriend besprak ik de situatie. Hij beredeneerde dat Herman waarschijnlijk dacht dat ik bloedgeil zou worden van dit verhaal en dat ik dan vervolgens bovenop hem zou springen. Volgens hem zouden mannen in het algemeen wel denken dat dit soorten verhalen werken, net als het sturen van dickpic’s. Maar daarover een andere keer meer.

Even voor de duidelijkheid, lieve mannen: het werkt niet. Tenminste, niet als je geen relatie met elkaar hebt of in ieder geval met elkaar date. Als het schrijven van seksverhalen naar elkaar dan helemaal jullie ding is, helemaal mooi, vooral lekker blijven doen. Maar het werkt niet op vrouwen die niks met jullie te maken willen hebben. We worden er niet geil van. Zelfs niet een beetje.

Lieve Daphne, als je dit ooit leest en het verhaal erg bij je aansluit: zorg dat je weggaat bij die kwal. Als je twijfelt of het over jou gaat, stuur me dan gerust een berichtje. Ik help je daarna persoonlijk om zijn ballen te verpulveren. Maar voor nu moet je er zelf maar achter komen denk ik.

En Herman, als je dit leest. Karma is a bitch.

Heel veel liefs,

Elfi(Selfie)

2 thoughts on “Doctor Love: Sexting

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *