Youtube schatten #35

Hello, hello! Het is nu dinsdagavond en ik bedacht me ineens dat er geen Youtube schatten was voor morgen. Shame on me. Ik heb een beetje een hectische week, omdat ik maandag ben begonnen op mijn stageplek! Hierover zal ik later even een apart artikel posten. Want dat is leuker om even uitgebreid aan jullie te vertellen denk ik. Gelukkig ben ik nog op tijd met het fabriceren van deze editie van Youtube schatten!

We beginnen vandaag met een filmpje van SNL, samen met acteur Adam Driver, die Kylo Ren speelt in Star Wars. Nu adviseer ik je dit filmpje niet als je de film nog niet hebt gezien, want ik denk niet dat je het dan snapt. Daarnaast kan het misschien een beetje spoilen en dat is niet leuk. Kijk dus eerst maar even de film.

Ik was zondag voor de tweede keer bij Star Wars, dit keer met mijn vriend, die “echt helemaal nooit naar Star Wars zou gaan”. Hehe. Ik ben heel overtuigend. En dames en heren, hij vond de film “best wel goed”. Dus mocht je nog twijfelen over Star Wars, ga er snel naartoe!

Ohja, terug naar het filmpje. Kylo Ren gaat undercover om te kijken hoe zijn werknemers het hebben op Star Killer Base. En daar komt natuurlijk gedoe van: Star Wars Undercover Boss: Starkiller Base – SNL.

Dit filmpje deed mij denken aan een oude favoriet van mij: Troopers – Suggestion Box. Als je de Troopers serie van College Humor nog niet kent, ga dit alsjeblieft de hele middag kijken. Vooral als je stiekem ook een beetje een Star Wars fan bent.

Darth Vader besluit het moraal van zijn werknemers op te peppen. En dus besluit hij een doos te openen, voor anonieme suggesties. Helaas blijkt dit iets minder anoniem dan gedacht. “Oooh, dead man walking!”

Als laatste heb ik voor jullie een filmpje die veel stof deed opwaaien deze week (pun intended). Deze meneer besloot de piramide van Giza te beklimmen en de beelden hiervan op Youtube te zetten. Egypte was niet blij. Archeologen waren niet blij. En ik keur het natuurlijk ook niet goed, MAAR! Het is wel een vet filmpje. En ach, hij heeft hem toch al beklommen. Dus laten we er maar van genieten. Toch? Climbing the Great Pyramid of Geza (146 metres).

Heel veel liefs,

Elfi(Selfie)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *