10 cadeau ideetjes voor mannen

Mannen cadeautjes. Zucht. Voor vrouwen weet ik altijd precies welke winkels ik moet bestormen, maar in de mannenwereld ben ik een beetje verdwaald. Wat vinden mannen leuk? Voetbal? Auto’s? Bier?

Gelukkig heb ik een sinds een aantal jaar een vriendje die ik kan bespieden. Ik bekijk wat hij leuk vindt om te kopen en om te krijgen. Wat er minder in de smaak valt en wat hij he-le-maal fantastisch vindt. Inmiddels durf ik mezelf dan ook wel te wagen aan het volgende lijstje. Ik presenteer u: 10 cadeau-ideetjes voor mannen. Voor onder de 10 euro, onder de 30 euro en voor het yolo-budget.

Psst, mijn 10 cadeau-ideetjes voor vriendinnen gemist? Klik hier!

Klein budget: onder de 10 euro

 1. Rituals doucheschuim: Samurai Shower

Dat mannen graag stinken is een fabeltje. Stiekem kunnen ze een beetje schuim en parfum best wel waarderen. En deze douchegel is de hemel: epic schuim met een lekkere geur. Ik ben fan! Voor 8 euro bij Rituals.

2634-012634_SamuraiShower

Link Rituals

 1. Steakmessen

Wat is er nou mannelijker dan steak?! Niks toch? Geef de man een 6-pak steakmessen cadeau. Kunnen ze stoer steak mee eten. Denk ik. Weet ik veel wat ze ermee doen. Voor 6 euro bij HEMA.

225-grijszilver-60000256-product_rd

Link HEMA

 1. Rituals autoparfum

Ik zag dit laatst bij Rituals liggen en heel even was ik vastberaden om het te kopen. Daarna bedacht ik me dat ik helemaal geen auto heb. Ahja. Dit kleine doosje kan je bevestigen in je auto, waardoor je auto heerlijk ruikt naar Rituals. Wel even checken of de meneer in kwestie een auto heeft! Verkrijgbaar in vier geuren, voor 10 euro bij Rituals.

CarPerfume-SandalWood

Link Rituals

 1. Bluetooth speaker

Ook mannen houden van spontane dansjes. Met deze bluetooth speaker van HEMA kan de muziek net iets harder. Makkelijk voor onderweg en compact, met een bereik van 10 (!) meter. En zwart, dus mannen hoeven niet te klagen over de kleur. Voor 10 euro bij HEMA.

5-x-43-zwart-60300034-productzoom_rd

Link HEMA

Groter budget: tot 30 euro

 1. Sjeumig van Pepijn Lanen

Mijn vriend heeft een bloedhekel aan lezen, maar dit boek werd goedgekeurd. Wat zeg ik, hij heeft hem binnen no-time uitgelezen. Geschreven door Pepijn Lanen, waarschijnlijk ken je hem wel van de Jeugd van Tegenwoordig. Beetje grof, maar wel geniaal. Doe het nieuwe album Manon van de Jeugd erbij en je cadeautje is helemaal af. Sjeuming kost 16,95 euro bij bol.com.

Sjeumig

Link Bol.com

 1. Toilet golf

Of de man in kwestie nou golft of niet: hij verveelt zich vast op de wc. Ik moet zeggen dat dit niet mijn sterkste bruggetje ooit is, maar goed. Afgelopen jaar gaf ik deze aan mijn vader voor Vaderdag en ik moet zeggen dat hij er behoorlijk fanatiek mee is. Voor 12,95 euro op coolgift.com.

Toilet golf

Link Coolgift.com

 1. Kras wereldkaart

Voor de reislustige mannen is de kras wereldkaart ideaal. Wanneer hij in een land is geweest, kan hij het vakje openkrassen. Als je veel reist kan je heel leuk laten zien waar je allemaal bent geweest. Super leuk om te geven en te krijgen! Voor 29,95 euro op radbag.nl.

Kras wereldkaart

Link RadBag.nl

 1. Breaking Bad snijplank

Als: “I am the one who knocks”, ‘Who is afraid of the blow fish?’ en ‘Let’s cook’ je bekend in de oren klinken heb je waarschijnlijk Breaking Bad gekeken. Check even snel of de man in kwestie ook Breaking Bad heeft gezien. Ja? Top! Want dan is dit het perfecte cadeau: een snijplank met hierop Heisenberg en de woorden: Let’s Cook. Stiekem wil ik er ook eentje. Wel even opletten met verzendtijden: de webshop is Amerikaans. Voor 29,95 dollar op thisiswhyimbroke.com.

heisenberg-cooking-cutting-board-640x533

Link ThisIsWhyImBroke.com

Yolo budget: duurder dan 30 euro. The sky is the limit enzo.

 1. GTA V

Ik werd het beste vriendinnetje ooit genoemd toen ik GTA V voor mijn vriend had gekocht. Helemaal door het dolle. Volgens mij kan je een man niet gelukkiger maken. Wel even checken of hij hem al heeft! Anders kan je nog een Wii, Xbox of Playstation overwegen. Want yolo. 44,99 euro bij Mediamarkt.

GTA V

Link Mediamarkt

 1. Parachutespringen

Mij zou je er geen plezier mee doen, maar mijn vriend wel. Blijkbaar is parachutespringen een fantastische ervaring. Maar ik heb geen idee. En ik ben ook blij dat ik het niet weet. Een doordeweekse tandemsprong bij het paracentrum in Teuge kost 175 euro. In het weekend 210 euro.

Link Paracentrum Teuge

Nou ik hoop dat ik jullie heb kunnen inspireren! Komt vast helemaal goed. Mocht je het echt niet meer weten, een bierpakket valt ook altijd in goede aarde. Tieten ook.

Heel veel liefs,

Elfi(Selfie)

2 thoughts on “10 cadeau ideetjes voor mannen

 1. Jaaa die steakmessen heb ik al bij de Hema gezien ! Zowiezo vind ik dat ze bij de Hema tegenwoordig echt veel leuke spulletjes hebben, ik koop vaak mijn cadeautjes daar ! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *