Youtube schatten #7

Bonjour allemaal! Ik voel me gelukkig alweer een stuk beter dan vorige week, jeej! Ziek zijn is super stom. Aangezien ik dagen op de bank heb gespendeerd heb ik wel lekker veel YouTube filmpjes kunnen kijken. En ik heb weer een aantal juweeltjes ontdekt!

Het eerste filmpje is zo’n filmpje waar ik zo verschrikkelijk enthousiast over ben, dat ik bijna uit elkaar knal. Tot mijn grote verbazing (en geluk!) blijkt er ook al een deel twee van te zijn verschenen, waardoor ik mijn geluk al helemaal niet meer op kan. I present to you: Piff the Magic Dragon. Piff komt auditie doen bij America’s Got Talent. Als je aan Piff vraagt wat zijn act precies is, antwoord ie: ‘What do you mean, what do I do?! I am a MAGIC dragon.’ Goed, Piff goochelt dus. Kijk maar snel. Krijg je geen spijt van.

Ik hou van Piff. De droge humor, het drakenpak, alles is perfect. Vooral wanneer de truc ‘mislukt’ en hij zegt: ‘Which means Heidi is wrong’. Fantastisch. But wait, there’s more!

Natuurlijk ging Piff door naar de volgende ronde en ook daarvan is alweer een filmpje verschenen. Jeej! En dit keer is hij niet alleen: hij heeft zijn geheime wapen meegenomen: Mister Piffles. Of zoals hij zelf zegt: ‘Some people ask me: Is that a tiny dragon? No. It’s a dog. In a dragon outfit.’

Ik wacht stilletje op de dag dat ik ook een magische draak word en de hele dag in een drakenpak mag rondlopen. Misschien maak ik ooit een carrièreswitch.

Van een draak gaan we naar een heel ander magisch wezen: de luiaard. Als je het mij vraagt is de luiaard een dier die het goed heeft bekeken: slaapt tien uur per dag, hangt een beetje in een boom en doet over een kilometer lopen ruim zes uur. Klinkt als een fijn leventje. Maar er is nog veel meer te leren over de luiaard! En dat gaan we doen met het volgende filmpje: True Facts About Sloths.

Zo, nu weet je alles over de luiaard. Zelfs dingen die je niet wilde weten. Het volgende filmpje vind ik een inspirerend filmpje en ik denk dat we hier allemaal een voorbeeld aan kunnen nemen: Dad nails classic dance moves at The Vamps gig at Thrope Park at Island Beats.

Dames en heren, waarom dansen we niet meer als deze man? Wat is er gebeurd?! Terwijl we allemaal in de club lastig staan te doen, omdat we niet ‘vreemd’ willen overkomen, missen we eigenlijk de lol. Hoe fijn zou het zijn om altijd te kunnen dansen alsof er niemand kijkt? Mij lijkt het super leuk. Ik ben voor. Laten we een petitie starten: Bring back the classic dancing.

Nog niet uitgekeken? Afgelopen week heb ik op mijn YouTube kanaal een shoplog van Londen geplaatst! Nooit een filmpje van mij missen? Abonneer je dan op mijn YouTube kanaal!

Heel veel liefs,

Elfi(Selfie)

One thought on “Youtube schatten #7

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *