Filmpje: Londen Vlog #1

Jaaa, het is vrijdag! En dus is het tijd voor een spiksplinternieuwe Filmpje Vrijdag. Met vandaag: een vlog van mijn reisje in Londen!

Ik ging samen met mijn vriend, broer en vader voor 4 dagen naar Londen. Aangezien de vlog erg lang wordt als ik alle dagen in één filmpje prop, heb ik hem weer in twee delen gesplitst (net als bij de Rome vlogs). Dit is dus deel één en deel twee kan je volgende week verwachten!

Ik denk dat dit één van mijn favoriete vlog ooit is geworden, door de onverwachte dingen die erin voorkomen.. Zo zie je een man die prachtig op een pion toetert en je ziet mij als Denver the guilty dog. Maar natuurlijk zie je ook de Big Ben, de London Eye en de Tower Bridge!

Genoeg gepraat, hier is Londen Vlog numero uno!

Psst, er is een speciale ElfiSelfie Facebook pagina, waarop ik al mijn artikelen en filmpjes aankondig. Ik zou het heel lief vinden als je even op ‘vind ik leuk’ klikt! 

https://www.facebook.com/elfiselfie

Psssst, echt nooit meer iets missen? Abonneer je dan op mijn YouTube kanaal en vul je e-mail adres in, in de zijbalk. Dan krijg je een mailtje wanneer ik iets nieuws post!

Heel veel liefs,

Elfi(Selfie)

One thought on “Filmpje: Londen Vlog #1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *