ElfiSelfie bestaat 1 jaar! – Win een opblaas eenhoorn

Vandaag is het exact een jaar geleden dat ik mijn allereerste blogpost schreef en dat ElfiSelfie online kwam. Ik had destijds nog geen idee dat ik een jaar later nog steeds elke week zou bloggen, hoeveel verhalen ik zou schrijven en hoeveel duizenden bezoekers ik elke maand op mijn stukje internet zou mogen ontvangen.

Mijn allereerste bericht

Ik durf dan ook te zeggen dat ik trots ben op het resultaat. Ik ben blij met hoe ElfiSelfie is geworden, hoe persoonlijk het is en hoe leuk iedereen er altijd op reageert. Het is echt mijn online dagboek, waarop ik alles kwijt kan. Daarnaast vind ik dat je een verjaardag altijd moet vieren, inclusief blogverjaardagen. Vandaag gaan we er dan ook een feestje van maken!

Zoals jullie misschien wel weten, ben ik sinds een paar weken verliefd op een opblaasdier. Een opblaas eenhoorn, wel te verstaan. Jeff, heb ik hem genoemd. Vond ik wel passend.

Weet je wat ik wil? Een opblaasbare eenhoorn

Nu kan ik jullie heel, heel, heel, fijn nieuws brengen vandaag. Mijn beste vriend en partner in crime, Thierry Kok, zag een gat in de markt en is een webshop (www.opblaasbare-eenhoorn.nl) begonnen waarop je je eigen Jeff kunt bestellen.

Zie jij ook een mooie toekomst met je eigen eenhoorn voor je? Zie je jezelf dobberen op zijn magische rug? Wonderlijke tochtjes maken? Mooi. Want dan heb ik goed nieuws voor je: vanaf vandaag kun je heel makkelijk via www.opblaasbare-eenhoorn.nl je eigen magische vriend bestellen. En nee, deze eenhoorn is niet zo belachelijk duur. Deze eenhoorn kost 59,99 i.p.v. de 120 euro’s die sommige webshops ervoor vragen. Echt een hele, hele goede deal als je het mij vraagt.

En natuurlijk zou het geen verjaardag zijn als ik niet zou trakteren. Ik geef ook een eenhoorn weg! Geen zorgen, ik hou er ook één voor mezelf. He he he.

Wat moet je doen?

 1. Like de ElfiSelfie Facebook pagina. Als je dat al hebt gedaan, no problemos, dan kun je ook gewoon meedoen.
 2. Like de Facebook pagina van opblaasbare-eenhoorn.nl. Hier geldt hetzelfde voor, als je dit al hebt gedaan is het geen probleem.
 3. Laat in de reacties hieronder achter waarom jij de eenhoorn zou willen winnen én hoe jij je eenhoorn zou noemen!
 4. En vergeet niet je e-mail adres achter te laten, zodat ik contact met je kan opnemen.

Op donderdag 16 juni sluit de winactie en maak ik de winnaar bekend. Laat dus snel een reactie achter en wie weet, dobber jij ook binnenkort op de rug van Jeff.

Vandaag dus extra (!!) veel liefs,

Elfi(Selfie)

51 thoughts on “ElfiSelfie bestaat 1 jaar! – Win een opblaas eenhoorn

 1. Ik ga niet voor originaliteit als het gaat om het benoemen van mijn eenhoorn: Charlie. Vooral zodat, als ik met hem in het zwembad of op zee dobber ik keihard kan schreeuwen: BRING ME TO CANDY MOUNTAIN CHARLIEE :-) Daarnaast is de eenhoorn mijn zelfbenoemde spirit – animal, heb ik alle liefde voor het feit dat een eenhoorn een regenboog poept en ben ik er redelijk van overtuigd dat de eenhoorn emoji op whatsapp mijn meestgebruikte emoji ever is! Kortom: liefde voor eenhoorns is groot :-)

 2. Daan en ik gaan op 14 oktober trouwen en the first year of marriage is always the hardest. Mocht het een keer escaleren, dan heb ik my giant unicorn om op te snotteren en op te slapen. We may even float away together. Ik zal haar Plum Pretty Damsel noemen, die past volgens the unicorn name generator bij mijn naam (ja, die site bestaat!)

 3. Mijn bucketlist is nog verre van compleet uitgevoerd. Zo moet ik nog spelen met elfjes, zwemmen met zeemeerminnen, vliegen naar de maan en op de rug klimmen van een eenhoorn. Dankzij jou zou ik een onmogelijke taak uit kunnen voeren – en mijn droom kunnen waarmaken. Ik en Floaty de unicorn zullen veel spetterende, glitterende dagen tegemoet gaan vol liefde, plezier en regenbogen.

 4. Kijk, het ligt voor de hand dat vooral dames wegsmelten bij het idee van hun eigen eenhoorn, maar er zijn ook mannen die behoefte hebben aan een eenhoorn! Wat weinig mensen weten is dat ik ooit heb leren paardrijden, ik heb alleen nooit een paard gehad… Het zou dan ook een guilty pleasure zijn om mijn eigen machtige rijdier te hebben voor zowel op land en water (en in de lucht?!). Daarnaast wordt er dan van mij verwacht dat ik ongegeneerd met mijn eenhoorn door de stad zou paraderen, volledig terecht natuurlijk.

 5. Ik zou de eenhoorn echt supergraag winnen! Mijn vriendinnnen, nichtjes en ikzelf natuurlijk zijn helemaal gek van unicorns! Ik zou haar Luna noemen, zoals de maan. En waarom? Een maan staat net zoals een regenboog in de lucht. En het is dan ook nog eens een supermooie naam, toch!

 6. They see me floatin’, they hatin’!
  Wieehaaa! Wat een droom om mama te worden van je eigen eenhoorn! Ik zou m Joe noemen. In de sfeer van de J, de herkomst. Beginnend met een J, zoals Jeff, voor in het stamboek.
  Ik beloof je er goed voor te zorgen!

  Liefs Romy

 7. Ooh, super cool! Ik wil echt al een hele tijd deze coole vriend hebben. Unicorns zijn zooo cool! Dit jaar ga ik niet op vakantie, maar volgend jaar ga ik naar de Filipijnen. Ik zie het al helemaal voor me dat ik daar aan het ronddobberen ben op de mooie, blauwe oceanen. Dus daarom wil ik heel erg graag meedoen met deze winactie. Kusjes!

 8. Als ik hem win, dan zou ik de opblaaseenhoorn Erik noemen. Erik de eenhoorn. En dan heet hij hetzelfde als de prins uit De Kleine Zeemeermin, die in zee belandde :)
  Ik zou hem dan meenemen als ik et mijn nichtjes ga zwemmen, of gewoon in het vliegtuig op vakantie…

 9. Supercalifragilisticexpialidocious! Hoe leuk zijn deze magical unicorns! Dan steel je echt de show in het zwembad! Ik zou mijn unicorn Axl Rose noemen! Gewoon omdat dat ook een baas is! Net als deze unicorn!!! Whoehoe!!! Ik ga beginnen met duimen :D!

 10. Waarom ik Jeff wil winnen? Omdat Jeff een fantastische reis ga meemaken in Kroatië! Samen dobberen op de prachtige zee, samen vriendjes zoeken voor Jeff, samen zonnen op het strand,…(zal hem wel goed moeten insmeren anders wordt hij bruin ;) )

 11. Oke, weheartit.com liet me eigenlijk verliefd worden op opblaas zwanen (wit, goud, its amazing check it out) maar een opblaas unicorn is even better?.
  15 juni ben ik jarig, this could be that awesome present maarrrrr die dag heb ik ook mn autopraktijk examen?, dus mocht ik em niet halen.. Dan heb ik mn opblaas eenhoorn als mn troost ahaha!

  Ik heb helaas nooit een paard gekregen van mn ouders (niet dat ik kan paardrijden ofzo?) maar ik heb wel altijd twee namen in mn hoofd voor als ik ooit 1 zou bezitten: Eugene of Antoine.
  Ben dr alleen nog niet over uit welke ik zou nemen voor mn unicornie??

  Groetjesss,
  Je V&D buddy??

 12. Hoi Elfi,
  Van harte gefeliciteerd! Wat enorm leuk dat je blog al een jaartje online is! Ik vlog je nog niet zo heel erg lang, maar moet zo lachen als ik jouw verhalen lees! Zooo herkenbaar!
  Als ik een eenhoorn zou hebben dan zou ik hem Koos noemen. Daar kan ik zo om lachen! Een eenhoorn die Koos heet! Hahaha! Nou, ik wens je nog vele blog jaren toen! Heel veel liefs!!

  Puck :)

 13. Als ik een eenhoorn zou winnen, dan zou ik hem Jeffrey noemen. Mijn vriendin en ik luisteren altijd een liedje en op een gegeven moment gaat het over Jeffrey de butler die gevraagd wordt om ijsklontjes te halen. Ik zou heel graag mijn eenhoorn Jeffrey willen noemen zodat hij dan deze warme zomer ijsklontjes kan halen voor in mijn koude drankje.

  Jean-Pierre

 14. WAUW !!!! 1 JAAR dat is echt heel lang :o sinds ik 5 ben kijk ik al naar die paardjes en rond men 10de ging ik op paard rij les.. Ik heb altijd al een soort fascinatie gehad voor paarden maar toen …. ontdekte ik de EEEENHOORN ??. Ik vond hem eigenlijk best wel cool en wilde zo graag ook een eenhoorn emoticon ? gelukkig heeft Samsung die EIN-DE-LIJK ! Eenhoorns zijn gewoon super schattig om te zien.. Ik weet ook niet waarom misschien omdat het niet kan bestaan wil ik het juist.. toevallig was ik gisteren op de Kermis voor een eenhoorn te grijpen maar dat lukte niet hah.. laatst zag ik op Instagram bij @kirstenzellers ook deze geweldige eenhoornopblaasding en ik was meteen verkocht ! Het is zo erg tumblr en het staat zo ontzettend leuk ??. Voor foto’s zou het echt geweldig zijn en het lijkt me ook heerlijk om in valentie van de zomer te dobberen op het water met dit schattige eenhorentje ?. Ik doe daarom graag mee met je winactie ! Ik heb alle stappen gevolgd en als ik mijn eenhoorn een naam mag geven kijk ik eerst waar het dier uit bestaat .. Zelf dacht ik altijd dat het een kruising was tussen een paard en een neushoorn ?.. Ik Denk dat ik hem dan Fluwcey (vloesie) noem.. Omdat een eenhoorn Fluffy is. Erg veel kleurtjes heeft ( collerfUL) en het wcey gedeelte heeft geen toelichting ??… Mijn e-mail addres is thingsfiguredbynikki@hotmail.com

 15. Heeey!
  Gefeliciteerd!
  Wat een gave eenhoorn zeg?! Ik geef met mijn verjaardag een feestje en dan ga ik met al m’n vriendinnen naar zeeland. Hoe leuk zou het zijn als we dan deze eenhoorn mee kunnen nemen! Ik heb jullie allebei geliked op Facebook en hoe ik hem/haar zou noemen.. Uhhm.. Razzle dazzle?! Nog heel veel succes met je blog! #fingerscrossed ?

 16. Ik wil hem super graag winnen met eenhoorns zijn awesome! En ik wil hem ook graag winnen zodat ik een beetje zomer en vakantie kan creeëren opm’n balkon terwijl ik aan het verhuizen ben en keihard aan het werk ben om straks mijn volgende opleiding te starten! Ik zal mijn eenhoorn natuurlijk Pinkie noemen! Weet je wel van dat nummer Pink Fluffy Unicorn haha ?? En ofcourse gefeliciteerd met het 1 jarig bestaan van ElfiSelfie! Ben al het hele jaar aan het genieten van al je posts! Liefs Yasmin ??

 17. GEFELICITEERD MET JE BIRTHDAY BLOG!
  Zoals iedereen hier zou ik echt heel blij worden van een opblaasbare eenhoorn. Echt supermega blij. Ik zie dat mijn vriend Jean-Pierre al heeft gereageerd, maar hé, zo hebben we dubbel zoveel kans toch?

  Jean-Pierre heeft in zijn reactie al even verwezen naar een liedje waar de naam Jeffrey in voorkomt (hierbij de link naar het liedje: https://www.youtube.com/watch?v=DrQfZ96rX18). Jeffrey haalt ijsklontjes, ideaal toch? Wij willen ook graag iemand die ijsklontjes voor ons haalt.

  Afgelopen december heeft “Sinterklaas” (a.k.a. moi) Jean-Pierre een Digi-Dino cadeau gegeven, een t-rex. Deze hebben we Jeffrey genoemd. Maar het is Jeffrey nog nooit gelukt om ijsklontjes voor ons te halen. Misschien zijn zijn armpjes te kort. Gelukkig kan hij wel goed liedjes zingen en grommen.

  Hoe dan ook, we willen nu graag een tweede Jeffrey. Jeffrey 2.0. Het allerliefst in de vorm van een opblaasbare eenhoorn. Misschien kan die af en toe naar de poolside bar dobberen om ijsklontjes voor ons te halen. En worden Jeffrey en Jeffrey 2.0 beste vriendjes. Dat zou helemaal fantastisch zijn.

  Groetjes!

 18. Ik zou mijn eenhoorn Cupcake Gerrit noemen. Hij is superzoet, maar ook een strong independent unicorn die veel meemaakt. Als hij met mij mee op vakantie gaat ten minste. Nog nooit in de geschiedenis van de mens zal een eenhoorn zo’n goed leven krijgen als bij mij.

 19. Ik heb opblaasbare dingen voorop het water altijd al geweldig gevonden. En nu ik deze eenhoorn zag was ik echt helemaal verliefd!!! ik wist niet eens dat zulke grote opblaaseenhoorns bestonden. Mijn ouders (vooral mijn moeder) vind het altijd een gedoe met zulke grote dingen, ik krijg ze dus niet eens. Maar nu zie ik een kans. Als ik er een heb, dan is het natuurlijk zonde om hem niet te gebruiken…… als ik hem win zou ik hem naar m’n moeder vernoemen. Ze heet Silvia en we noemen haar altijd Silly. Ik noem m’n eenhoorn dan Sillyhoorn!!
  Het lijkt me echt super leuk als ik deze eenhoorn zou hebben!

 20. Jeff gaat de mooiste tijd van zijn leven mee maken….Eerst hop mee in de koffer om vervolgens 20 uur de vliegreis van zijn leven mee te maken om vervolgens samen met ons onze droomreis te beleven in Indonesië. Van Bali naar Semarang en van de Gili eilanden naar Komodo Island. Jeff zal van de mooiste stranden genieten :) ? Ik zal iedereen kennis laten maken met Jeff :)

 21. Spark,zou mijn eenhoorn met alle kleuren van de regenboog heten?Sprankelend enthousiast en bovenal vrolijk?Met Spark hoop ik de mooiste zeeën te kunnen zien,de mooiste plekken in binnen en buitenland te trotseren,dobberen op het water,kleuren in de zon☉Sparky zou met mij meegaan naar Spanje samen waar ik met mijn vriendinnen ontzettend veel plezier met hem ga beleven!!!Een cocktail erbij zingend met mijn voetjes wiebelen door het water en mijn vriendinnen erbij,Sparky maakt ons dan zeker blij!!!
  Sparky mag ook mee naar Amerika het land van strand zee en oooo zo veel avonturen??Wat zullen we een lol beleven!Maar ook mag hij mee naar Duitsland naar familie met de kinderen want Sparky brengt natuurlijk plezier voor groot en klein??En wat te bedenken bij ons in de buurt bij de plas ook daar zou ik met Sparky genieten en wat een bekijks zullen we krijgen!!!Maar ook in ons eigen zwembad thuis zou Sparky niet weg te denken zijn!Dobberend op het water,lekker de zon op ons wat genieten!Mijn ogen dicht en ik waan me met Sparky in een sprookje?Zachte muziek klinkt we dobberen door een kloof door bladeren en takken,de mooiste kleuren de heerlijkste geuren,met Sparky is het 1 groot avontuur!!!Zonlicht in elke kleur en Sparky komt tot leven!!!!Wat zou ik gelukkig zijn met jou Sparky de mooiste eenhoorn die er maar bestaat om de mooiste avonturen te beleven!Zacht dobberend op het water,ik word wakker en het enigste wat ik hoop is dat Sparky en ik nog vele momenten samen mogen beleven en we kleur en plezier aan elkaar mogen geven☉??Oostenrijk lieve eenhoorn laat sprookjes bestaan!!!Ik ga ontzettend hard duimen?Liefs Monique

 22. Hallo elfiselfie,

  Het zou helemaal geweldig zijn om deze unicorn te mogen winnen.
  Samen met een vriendin ga ik deze zomer op vakantie, het zou geweldig zijn als we samen konden stralen met deze prachtige eenhoorn. We zijn helemaal weg van eenhoorns en zoude hem ook overal mee naar toe nemen ! We zouden hem pinky noemen aangezien we helemaal weg zijn van de kleur pink.
  Je zou ons hier zo verschrikkelijk blij mee maken! Vooral na wat we samen allemaal mee hebben gemaakt.
  Ook zou het een mooi cadeau zijn als ik donderdag krijg te horen dat ik geslaagd zou zijn! Mijn vriendin is gelukkig al geslaagd ! ?
  We hopen dat we pinky in ontvangst mogen nemen?? overal met der mogen dobberen, der de hele wereld mogen laten zien en veel lol met pinky te mogen hebben! Heel veel liefst channen & kayra ?

 23. Aller eerst, super tof dat je al een jaar online bent, gefeliciteerd!?

  Ten tweede zou ik mijn unicorn ‘Sparkle’ noemen. Deze naam wilde ik altijd al gebruiken voor een huisdier, maar aangezien ik geen huisdieren heb, is de unicorn het perfecte diertje om de naam Sparkle aan te geven?. Tevens ga ik naar Portugal dit jaar, mijn eerste echte vakantie, dus Sparkle zou heel erg goed van pas komen?

  Kusjes Elisa

 24. Ik wil er al suuuuper lang eentje, Gewoon omdat ik een paardenmeisje ben al 20jr. (vraag maar aan Paulette hihihi) Ik vind hem zoooo gaaf! ?

 25. Hallo,

  Ik vertrek binnen veertien dagen naar Griekenland en hij zou nu nog net in mijn valiesje passen ;-) Ik heb al een prins op een wit paard ontmoet , nog maar net trouwens , maar deze fantastische hunk kan er ook nog wel bij :-)
  Ik zou hem “my sweet escape” noemen. Bijna klaar om eventueel samen met hem te gaan dobberen op de Griekse wateren en weg te dromen over idyllische, magische plekjes en waar beter dan bovenop een onwaarschijnlijk mooie regenboog eenhoorn

  Hopelijk zie ik hem binnenkort en anders blijf ik maar dromen :-)

  Prinses Fréderique

 26. Jaaa super leuk! Wil deze zo graag hebben! Aankomende zomer ga ik voor het eerst kamperen! Ik vind het echt heel spannend en heb nog wen luchtbed nodig, dit kan daar Prima voor door toch ;-) haha en zo niet ga ik hier lekker mee rond floating in het zwembad! Gefeliciteerd met je blog verjaardag xx Lesldy

 27. Hallo!
  Superleuke actie (duhuh, je kan een eenhoorn winnen..) en gefeliciteerd met je eenjarige blog :)
  Met de regen hier in Nederland kan ik de eenhoorn goed gebruiken in de tuin, of aankomende zomer in Italië gewoon in het zwembad.
  Ik zou ‘m Jason noemen, Jason de eenhoorn.

  Kusjes, Macy

 28. Ik zou mijn eenhoorn Rainbowpooper noemen, want tja dat is wat eenhoorns doen! Ik zou deze eenhoor willen zodat ik als ik op vakantie ben ik niet in het smerige slootwater hoef te zwemmen maar gewoon lekker kan dobberen en de show stelen natuurlijk!

 29. Omg! Mijn beste vriendin en ik zijn al zooo lang opzoek naar een opblaasbare eenhoorn! ? Als ik zou winnen zou ik de magisch zwevende sprankelende glitter poepende Willy aan mijn beste vriendin geven! ?Het is net uit met haar vriend en dit zal haar helemaal opvrolijken! Zij wilde mij er een kopen maar die zijn bijna nergens te vinden! Het lijkt me gewoon super leuk ! Ik heb er geen reden voor het enige is dat ik super dol ben op een eenhoorn?? En er super graag een wil voor mijn aller beste vriendinn❤️ Ik hoop natuurlijk dat ik winn?
  Kusjess Britt???

 30. Hey Elfie,

  Gefeliciteerd met je het eenjarig bestaan van je blog! Ik lees het altijd met plezier!
  Natuurlijk zou ik de eenhoorn supergraag willen winnen. Eenhoorns schijten namelijk regenbogen en aan het eind van een regenboog staat een pot met goud. Aangezien ik een arme student ben zou ik het geld goed kunnen gebruiken!
  Daarnaast zijn eenhoorns gewoon supervet!
  Als ik de eenhoorn zou winnen, zou ik hem Ernst noemen. Omdat Ernst de eenhoorn gewoon ontzettend goed klinkt.

  Liefs en ga zo door met je blog!

 31. Ik zou hem graag willen winnen voor mij en mij zus en broertje met zn 3en kunnen we er heel veel plezier van hebben. We zullen hem dan meenemen naar de camping en het zwembad.
  We zouden hem: pizza noemen omdat dat ons favoriete eten is ?

 32. Ik zou heel graag deze opblaasbare eenhoorn willen winnen!? Omdat ik dit jaar eindelijk weer eens op vakantie ga? en ik mezelf al helemaal in de zee zie op een eenhoorn? Ik zou haar CANDYWENDY? noemen omdat ik dat gewoon de ideale naam vind!

 33. Ik wil graag de eenhoorn winnen voor mijn zusje Darcy die 24 juni 3 jaar oud word.Dus ik zou hem ook naar haar willen noemen want dat zou ze wel heel erg leuk vinden.dus nu maar duimen dat ze deze zomer met een mooie eenhoorn in het water kan liggen.liefs ysa

 34. Ik ben helemaal gek van eenhoorns en toen ik een opblaas vorm al een paar keer voorbij zag komen maar ik heb er niet het geld voor om he met kopen hellaas en nu kun je hem winnen wat een leuk idee. Alleen het idee al dat je op een eenhoorn gaat rijden haha is super cool nou ja inprencipe gewoon dobberen maar ik gebruik gewoon mijn fantasie. Maar dat niet alleen hoe cool zou hij staan in het zwembad super gaaf gewoon. Als ik hem zo winnen zou ik hem denk ik waffels noemen op zijn engels dan. Ik denk dat eenhoorns wel van wafels houden haha. En ook omdat hij zo rond is opgeblazen is dat hij gewoon rond is van het wafels eten! ?
  Haha hoop dat ik er mijn fantasie op los kan laten ?

 35. Ik zou hem Klaas noemen! Dan kan ik tenminste zeggen: ‘ik ga even met Klaas zwemmen’. En dan denkt iedereen dat het mijn vriend is?. Superleuke actie trouwens!

 36. Ik zou heel graag de eenhoorn willen winnen, zodat ik in de zomer kan shinen met een eenhoorn genaamd Twinkie. Gefeliciteerd met de verjaardag!

 37. Oké originaliteit is niet echt mijn ding. Hoogst waarschijnlijk noem ik hem swimmy. Omdat hij dan samen met mij en mijn beste vriendin 10 dagen lang gaat zwemmen in Kos. Hoe gaaf zou dat zijn?!!!

  Als ik een opblaasbare eenhoorn Was geweest had ik dit echt onwijs tof gevonden.

  Liefde. ❤❤

 38. Ik zou deze graag willen winnen, niet alleen voor mij maar ook voor mijn vriend. Beide zijn we enorme minions fans en deze eenhoorn komt daarin voor, WE NOEMEN HEM DUS DAAROM OOK BOOBOO <3
  Ook hoor ik vandaag of ik geslaagd ben en het zou echt leuk zijn dit te vieren met dit fantastische kado omdat ik helaas vandaag alleen ben en het dus eigenlijk niet kan vieren/uithuilen. Ik wens iedereen veel succes en laten we de eenhoorn een goed leventje wensen bij wie dan ook !

  mijn email is joycestouten123@gmail.com

 39. Deze eenhoorn zou ik graag willen voor mijn schoonzusje willen winnen, ten eerste omdat eenhoorns awesome zijn en zij al een eenhoorn huispak heeft, we laatst op de kermis nog regenboog eenhoornknuffels hebben gewonnen en ze binnenkort ook nog een eenhoorn tattoo gaat laten zetten en deze oplaasbare eenhoorn het kersje op haar eenhoorn taart is ??! En ze gaat hem George noemen because he is english ofcourse, Royal family ?

 40. Ik zou heel graag deze opblaasbare George willen winnen omdat ik een onverklaarbare liefde voor eenhoorns heb. Ik houd niet zoveel van paarden, had vroeger zelfs een beetje een hekel aan die paardenmeisjes, maar als er een hoorn op het hoofd zit, ben ik verkocht! Ik heb ze al een paar keer voorbij zien komen maar die prijzen waren me echt te hoog en het geld was er niet voor. Dus het zou nu zo gaaf zijn als ik hem zou winnen! Het zou echt enorm vet zijn als ik straks in m’n eenhoornpak, samen met 2 andere eenhoorns van de kermis kan ronddobberen in onze vijver en in het zwembad!! Dan nodig ik m’n schoonzus ook uit want zij wees me erop dat ik een George kan winnen en dan gaan we samen echt super veel avonturen beleven !! ???

 41. Ik zou hem guardians noemen..
  En eerst gebruiken om mijn hond te leren zwemmen die is zo bang voor water en met de zomer die eraan komt en aangezien een eenhoorn bescherming geeft lijkt het me super vet om een te winnen!
  Mijn hondje z’n kennel naam is DAX guardians dus vandaar de bedachte naam de guardian over DAX ;)

  Greetz

 42. Kzou m Kees noemen, waarom? Geen idee.. Is gewoon Kees..

  Ik zou erg graag met Kees samen uren ronddobberen. Helemaal samen zullen we niet zijn aangezien er een klein prinsesje groeit in m’n buik, juist daarom zou ik Kees nog meer waarderen. Heerlijk ontspannen dik zijn in de zon ?☀

 43. Hee Elfi!

  Ik hoop dat ik nog kans maak, want ben beetje aan de late kan? Ik zou blue berry graag willen winnen, waarom? Een vriendin en ik zijn helemaal verzot op eenhoorns. De laatste tijd liep het helemaal niet zo lekker met haar en mij. En nadat we vandaag te horen hebben gekregen dat we geslaagd zijn, wil ik haar blue berry als cadeau geven? Want we praten er al lang over om een examenfeest te geven met thema unicorns?. Dus dit zou ze echt leuk vinden. Alvast dankje voor het lezen van m’n berichtje?

 44. Mijn zusje is gek op eenhoorns daarom noem ik de eenhoorn Evi omdat mijn zusje zo heet en ze is heel speciaal voor mij daarom wil ik deze eenhoorn voor haar winnen zij zou daar zo blij mee zijn

 45. Hey,
  Ik zou echt super graag die eenhoorn willen winnen want we gaan binnenkort op vakantie en dan is het wel heel erg leuk om hem te hebben. Ik denk dat ik hem cornie zou noemen. En als ik win maak je niet alleen mij heel blij maar ook mijn broertje en zusje.
  Liefs Julia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *