Winnaar winactie Opblaasbare Eenhoorn (+Kortingscode!)

Pfoe, wat hebben er veel mensen gereageerd op de eenhoorn winactie! Ik wil jullie daarom ten eerste allemaal ontzettend bedanken dat jullie hebben meegedaan. Het was heel leuk om al jullie inzendingen te lezen, Jeff voelt zich erg vereerd.

Het was dan ook lastig om een winnaar te kiezen. Ik ben zelf heel slecht in dit soort keuzes maken (want ik gun jullie allemaal een eigen Jeff) en dus schakelde ik de hulp in van een vakkundige en objectieve jury. Mijn ouders en mijn vriend. Want hey. Objectiever wordt het dus niet.

Zij hebben alle reacties doorgenomen en hun favorieten aan mij doorgegeven. Uiteindelijk waren ze het unaniem eens… Trommelgeroffel!

Rens Gervers, jij bent de winnaar van Jeff de Tweede! Knal die champagne maar open! Je reactie was echt epic en daarnaast vindt de jury het fijn dat je de vooroordelen over eenhoorns bespreekt. Want mannen houden ook van glitterpoepende wezens. Als dat maar duidelijk is.

“Kijk, het ligt voor de hand dat vooral dames wegsmelten bij het idee van hun eigen eenhoorn, maar er zijn ook mannen die behoefte hebben aan een eenhoorn! Wat weinig mensen weten is dat ik ooit heb leren paardrijden, ik heb alleen nooit een paard gehad… Het zou dan ook een guilty pleasure zijn om mijn eigen machtige rijdier te hebben voor zowel op land en water (en in de lucht?!). Daarnaast wordt er dan van mij verwacht dat ik ongegeneerd met mijn eenhoorn door de stad zou paraderen, volledig terecht natuurlijk. De naam wordt natuurlijk gewoon BALTHAZAR DE VERNIETIGER!”

Daarnaast heb ik nog goed nieuws voor iedereen die graag voor zijn eigen Jeff zou willen zorgen! Vanaf vandaag krijg je 10% korting op de aankoop van je eigen opblaas eenhoorn bij www.opblaasbare-eenhoorn.nl wanneer je de kortingscode ‘elfiselfie’ gebruikt. Dan kost Jeff je, inclusief verzendkosten, 53,99. Een koopje, al zeg ik het zelf. De code is geldig tot en met donderdag 23 juni, dus wees er snel bij!

Heel veel liefs,

Elfi(Selfie)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *