Mijn allereerste bericht

Mijn allereerste blogpost. Dat is gek! Stiekem ben ik al weken bezig met deze blog en is ElfiSelfie.nl mijn favoriete plek op het internet geworden. Het is voor mij een plek waarop ik mijn verhalen en interesses kan delen. Een platform waar ik alles op kwijt kan. Ik droom al jaren van het beginnen met mijn eigen blog en nu is het echt zo ver!

Ik zal beginnen met een verhaaltje over mezelf. Ik ben Elfi, 20 jaar oud en ik woon in Diemen. Ik studeer Communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam. Dat betekent trouwens niet dat ik leer om ‘goed met mensen te praten’, maar daarover later meer. Als bijbaantje werk ik in een groot warenhuis in Amsterdam, waar ik vele avonturen beleef. Ook kom ik uit de Achterhoek, maar dat vertel ik niet aan iedereen. Dan denken ze in Amsterdam ineens dat ik dialect kan praten en geregeld een koe melk.

Daarnaast ben ik verslaafd aan het kijken van Youtube filmpjes. Het liefst iets met katten, maar een honden filmpje vind ik ook goed. Uren spendeer ik op deze magische website, op zoek naar een nieuw filmpje, die ik dan aan iedereen laat zien. Mijn zwak voor katten filmpjes komt waarschijnlijk door mijn kat Pooh, die thuis bij mijn moeder woont. Pooh is vernoemd naar Winnie the Pooh, want Winnie the Pooh is epic. En nu kan ik hem fijn Poohbeer noemen.

youtube cat

Ook ben ik een vegetariër, maar geen terror-vegetariër. Je kent er vast wel één, zo’n vegetariër die bij elk etentje schreeuwt: ‘Je eet vlees? Moordenaar!!’ en je dan met tig argumenten probeert over te halen. Nee, ik ben gewoon een vegetariër. Als je mij met rust laat, laat ik jou ook met rust. Waarom ik geen vlees eet? Ik vind koeien lief. En varkens eigenlijk ook. En stiekem vind ik kippen ook heel grappig. Die kan ik dus niet opeten (Hoe leuk is deze tas van Pamela Barsky?).

Vegi

Wat kan je op deze blog verwachten? Vooral feelgood artikelen, verhaaltjes over dingen waar ik blij van word en avonturen die ik heb beleefd. Ik ga per week minstens 2 artikelen te plaatsen, eentje op woensdag en eentje op zaterdag. Een terugkerend onderwerp wordt waarschijnlijk YouTube schatten: een blogpost waarin ik drie van mijn favoriete filmpjes met jullie deel. Natuurlijk zullen ook reviews van mijn favoriete producten niet ontbreken en zal ik jullie reistips geven voor de steden waar ik graag kom.

En ik ben begonnen met mijn eigen ElfiSelfie Youtube kanaal! De eerste filmpjes hierop worden vlogs van mijn vakantie in Rome, dus stay tuned. Ik zou het leuk vinden als je je op mijn kanaal abonneert! Daarnaast kan je me volgen op Twitter via @ElfiVoorhuis en heb ik sinds kort ook mijn eigen Pinterest pagina, waar je me ook kan vinden onder Elfi Voorhuis. Ik heb nog maar vier volgers en ik snap er weinig van, maar hey, ik doe mijn best! Een Instagram pagina kan natuurlijk ook niet ontbreken, hier kan je me vinden onder @ElfiSelfie.

Ik hoop dat jullie net zoveel plezier gaan beleven aan ElfiSelfie als ik. Ik zou het HEEL leuk vinden als je elke week even bij ElfiSelfie komt snuffelen. Dan zorg ik dat er iets leuks opstaat.

Heel veel liefs,

Elfi(Selfie)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *