Youtube schatten #1

Mijn allergrootste hobby (en verslaving) is het kijken van YouTube filmpjes. Ik kan mezelf eindeloos vermaken met katten filmpjes en babypanda’s die van een glijbaan glijden. Geef me WI-FI en ik ben uren zoet. Gelukkig ben ik de beroerdste niet en deel ik graag mijn grootste YouTube schatten met jullie! Want schatten zijn het zeker, juweeltjes zelfs.

Het eerste filmpje is een echte favoriet van mij. Als ik je persoonlijk ken, is de kans heel groot dat ik dit filmpje al een keer voor je neus heb gedrukt en er zelf heel hard bij heb gelachen. Mijn favoriete YouTube filmpje ooit: Penguin Fail – Best Bloopers from Penguins Spy in the Huddle. Er zijn een aantal redenen dat ik dit filmpje epic vind.

Ten eerste, pinguïns. Ik identificeer mezelf graag met deze gekke beestjes. Ze zijn onhandig, lopen een beetje lomp. Beetje zoals ik dus. Ten tweede zijn dit korte clips uit de documentaire Penguins Spy in the Huddle. De. Beste. Docu. Ooit. Uren naar pinguïns kijken. De hemel. Ten derde zijn het pinguïns die omvallen. En dat ziet er hilarisch uit. Maar het fijnste aan deze pinguïns is dat ze gewoon weer opstaan. Sommige vallen zelfs van een klif, maar f**k that, ze staan gewoon weer op. Mooie metafoor voor het leven dus. Genoeg gekletst. Ga ervoor zitten. En geniet!

 

Elfi, hoe kan je dit overtreffen? Hoor ik je denken? Niet. Dit is voor mij het beste filmpje ooit. Maar ik heb er nog genoeg die in de buurt komen hoor, maak je maar geen zorgen. Hier is een filmpje met dieren die vriendjes zijn: Android, Friends Furever. Ja, zoals ik het zeg. Een aap en een hond. Een kitten en een baby-eendje. Een schaap en een olifant. Een tijger en een beer. Ik word ongelofelijk blij van alle leuke dierenvriendschappen in dit filmpje, terwijl ik me afvraag waarom ze elkaar niet opeten. Maar waarschijnlijk gaat dat mijn verstand te boven.

 

Het volgende filmpje is mijn party trick. Je kent het wel, je bent op een feestje en het gesprek valt stil. Ongemakkelijk kijkt iedereen elkaar aan en eigenlijk weet niemand iets te zeggen. En dan kom ik, met mijn iPhone, met dit filmpje. Ik wil er niet teveel woorden aan vuil maken, maar het filmpje bevat een rode pandabeer. Rode pandaberen zijn sowieso al epic, dus dit filmpje gaat je heus niet teleur stellen. Heb je hem al gezien? Geen probleem. Ook voor de dertigste keer is dit filmpje nog fantastisch. I present to you: Red Panda Gets Scared by Zookeeper (en je hebt er meteen een party trick bij!).

 

Dat was het weer voor deze week! Ik heb genoeg YouTube schatten om je weken mee te vermaken, maar ik vind dat we het niet moeten overhaasten. Volgende week heb ik weer 3 epic filmpjes voor je.

Wat zijn jou YouTube juweeltjes? Laat ze achter in de reacties!

Heel veel liefs,

Elfi(Selfie)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *