Youtube schatten #9

Hee hallo! Het is weer woensdag en dus heb ik weer 3 verse Youtube filmpjes voor je. Om je week te breken, zeg maar. Ik heb bijna echt vakantie, want dit is voorlopig even mijn laatste weekje in het Amsterdamse warenhuis. YES. Even helemaal niks. Behalve ElfiSelfie natuurlijk, maar dat doe ik met liefde. In de tuin met een cocktail in mijn hand.

We beginnen vandaag met een filmpje die sinds vorige week op het internet circuleert. De titel trok mij niet echt aan en dus besloot ik hem even over te slaan, totdat ie ineens echt overal opdook. Goed dan, filmpje. Omdat je zo aandringt.

Het filmpje in kwestie heet: Wat zou je tegen je ex willen zeggen? Nou filmpje, breek me de bek niet open. Ik heb een hele waslijst met dingen die ik tegen mijn ex wil zeggen en het zijn niet echt vriendelijke en lieve woorden. Maar aangezien ElfiSelfie een blog is voor alle leeftijden, hou ik braaf mijn mond. De mensen in dit filmpje echter niet. Totdat er een bekende langskomt..

Hehe. Ik heb me net trouwens bedacht, ik zou niks tegen mijn ex willen zeggen. Ik zou een spelletje met hem willen spelen: Egg Roulette. Het idee is simpel: je neemt 12 eieren: acht eieren kook je, vier laat je rauw. Niemand mag weten welke gekookt zijn en welke rauw. Om de beurt pak je een ei en die tik je tegen de voorkant van je hoofd aan. De persoon die als eerst twee rauwe eieren tegen zijn of haar hoofd tikt, verliest. En zit onder het ei. Dat is ook niet leuk. Natuurlijk zorg ik ervoor dat het allemaal doorgestoken ei kaart is en ik lekker geen ei op mijn hoofd krijg, hehe.

In de volgende filmpjes speelt Jimmy Fallon dit fantastische spel met zijn gasten. Hij heeft dit met tientallen mensen gespeeld, zoek het maar een keer op, maar ik heb voor de gelegenheid even twee knappe mannen uitgekozen: Tom Cruise en Bradley Cooper.

I present to you: Egg Roulette with Tom Cruise / Bradley Cooper (Late Night with Jimmy Fallon).

Okay, laten we het een beetje gezellig afsluiten. Met drank en drugs! Nee. Geen echte drank of drugs. ElfiSelfie is een blog voor alle leeftijden, dat had ik je toch net uitgelegd? Nou dan. Nee, in dit filmpje gaan Amerikanen proberen om de zomerhit van dit jaar te rappen: Drank & Drugs van Lil’ Kleine en Ronnie Flex. Nederlands is niet makkelijk en dat blijkt maar weer uit dit filmpje: Amerikanen zingen Drank & Drugs.

Zo, dat was het weer! Nog niet uitgekeken? Afgelopen vrijdag kwam mijn tweede Londen vlog online.

Psst, vind je de ElfiSelfie Facebook pagina al leuk? Nog niet? Snel doen dan, anders daag ik je uit voor een potje Egg Roulette.

https://www.facebook.com/elfiselfie

Heel veel liefs,

Elfi(Selfie)

2 thoughts on “Youtube schatten #9

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *