Filmpje: Lipstick stash

I love ridiciously expensive lipstick. Deze zin is een leidende draad in mijn leven aan het worden. Want ik ben een lipstick meisje. Ik verzamel ze alsof mijn leven ervan afhangt en lipgloss vind ik ingewikkeld plakspul. Vandaag laat ik aan jullie mijn bescheiden collectie zien. Niet alles, de lipsticks die niet meer verkrijgbaar zijn heb ik even buiten beschouwing gelaten.

Zoals ik in het filmpje ook zeg: ik hou van Yves Saint Laurent lipstick. Mijn handen jeuken om er nog een paar te kopen, maar ik heb laatst uitgerekend 10 lipsticks gelijk staan aan 300 euro. Slik. Dus ik stort me maar weer op de schappen van MaxFactor en Catrice. Ben ik niet meteen failliet.

Wil je nooit meer een filmpje missen? Abonneer je dan op mijn Youtube kanaal! En vergeet ook niet om de ElfiSelfie Facebook pagina te liken, daar plaats ik alle ElfiSelfie updates: link.

Heel veel liefs,

Elfi(Selfie)

 

One thought on “Filmpje: Lipstick stash

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *