Youtube schatten #8

Heeee hallo! Het is weer woensdag en dus tijd voor 3 nieuwe YouTube filmpjes. Ik heb weer mijn databundel erdoorheen gejaagd om de beste filmpjes voor je uit te zoeken. En dat doe ik met liefde! Deze week staan de Youtube filmpjes in het teken van stiekeme dingetjes.

Het eerste filmpje is meteen een puntje voor mijn bucketlist. Een paar jaar geleden had Ellen Degeneres een fantastisch idee: Dance Dares. Het idee is simpel: je zoekt iemand die je niet kent en terwijl diegene met zijn of haar rug naar je toe staat, zet je stiekem een dansje in. Je blijft dansen totdat de persoon waar je stiekem achter danst je opmerkt, waarna je doet alsof je je uitrekt of snel doorloopt. Echt, zoek het op YouTube op, het is hilarisch. En er bestaan al honderden filmpjes van, dus je raakt niet uitgekeken! Hier heb ik een filmpje voor je, met een paar fantastische Dance Dares, begeleid door Shake it Off van Taylor Swift: Dance Dares Are back!

Oh, wat zou ik dit graag een keer doen. De angst dat iemand me betrapt houdt me nog een beetje tegen, maar ooit zal ik me eroverheen zetten. Dus als je ooit het gevoel hebt dat er iemand achter je danst, dan ben ik het waarschijnlijk. Don’t worry.

De volgende Youtube challenge past ook prima in het stiekeme sfeertje: Cell Phone Crashing. Dit is echt een juweeltje. Ik heb hem inmiddels een kleine honderd keer gezien en hij blijft grappig! Deze man gaat naast mensen zitten die telefoneren en praat dan met ze mee, alsof hij ze aan de telefoon heeft. Wanneer ze vragen wat zijn probleem precies is of waarom hij met ze meepraat, zegt hij een tikkeltje beledigd: Sorry, ik ben even aan de telefoon.. I present to you: Cell Phone Crashing at the Airport.

Het laatste filmpje is mega stiekem: in dit filmpje wordt namelijk de macht van het gele hesje getest. Je kent ze wel toch, die mannetjes met gele hesjes die het verkeer regelen? Ik vraag me altijd af hoe het toch kan dat we ineens allemaal naar de mannetjes luisteren, alleen omdat ze een geel hesje aanhebben. Wat kan je nog meer met een geel hesje? De mannen van Streetlab testen het uit: met een geel hesje aan gaan ze proberen een rij van 65 minuten (!) te passeren in de Efteling. Kijk maar snel: Streetlab – Voordringen [Pretpark].

Ik denk dat de les van vandaag is: als je iets stiekems gaat doen, doe het dan vol overtuiging. Ik denk namelijk dat dat essentieel is. En doe een geel hesje aan. Een geel hesje staat gelijk aan macht.

Nog niet uitgekeken? No problemos! Afgelopen vrijdag heb ik mijn eerste Londen Vlog geüpload. Altijd al mij willen zien als Denver the Guilty Dog? Dit is je kans! Nooit een filmpje van mij missen? Abonneer je dan op mijn YouTube kanaal!

Volgende week weer drie nieuwe YouTube filmpjes! Heb jij nog leuke filmpjes gezien? Laat ze achter in de reacties!

Heel veel liefs,

Elfi(Selfie)

4 thoughts on “Youtube schatten #8

  1. Ik heb net echt platgelegen met die Dance Dares, hilarisch! Al zou ik het zelf ook nooit durven hoor.
    En dat laatste met dat geel hesje, ongelooflijk :p

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *