Filmpje: Londen Vlog #2

Bonjour! Welkom weer bij een nieuwe Filmpje Vrijdag. Vandaag kan je het tweede deel van mijn Londen vlog bekijken!

In deze vlog bezoek ik onder andere Buckingham Palace, Hyde Park, Madame Tussauds en de Churchill War Rooms. Maar natuurlijk is een ElfiSelfie vlog niet compleet zonder hier en daar wat gekkigheidjes, dus je ziet ook hoe we vlakbij een bom stonden en bijna dood waren. En een gesneuvelde chocoladetaart. En mijn broer geeft mij een lesje in R2D2 nadoen. Ohja, natuurlijk laat ik je ook de Lush winkel zien en het fantastische licht in de pashokjes van de Victoria’s Secret!

Volgende week upload ik een filmpje waarin ik jullie mijn lipstick stash laat zien. Ik ben een lipstickmeisje, dus je bent gewaarschuwd! Wil je nou nooit een filmpje van mij missen? Abonneer je dan op mijn YouTube kanaal. Nooit meer een artikel missen? Like dan de ElfiSelfie Facebook pagina of laat je e-mail adres achter in de zijbalk. Zo mis je nooit meer iets!

Genoeg gepraat, hier is de vlog!

En mocht je het eerste deel hebben gemist..

Heel veel liefs en tot morgen!

Elfi(Selfie)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *