Youtube schatten #43

De allerlaatste Youtube schatten van maart! Nog heel even en dan is het alweer april. Ik hoop dat de lente dan eindelijk een beetje zijn best gaat doen, want qua zonneschijn viel het me toch een beetje tegen dit weekend. Arme paashaas, die waaide bijna weg.

Zoals jullie misschien wel weten, waardeer ik filmpjes waarin mensen op hun gezicht vallen. Ik val zelf ook graag op mijn gezicht en het is fijn om te weten dat het meer mensen overkomt. Maar vandaag besloot ik de andere kant van de Youtube wereld te bekijken: waarin mensen niet falen, maar winnen: People are Awesome – Sports Edition 2016.

Ik heb me weer even ingehouden, maar vandaag kon ik het echt niet laten om James Veitch weer in Youtube schatten te laten verschijnen. Als je de vorige filmpjes hebt gemist: James gaat in op de vreemde verzoeken van internet-oplichters. Want waarom niet, toch? Deze keer krijgt James een baan aangeboden. Gewoon, zomaar: China Jewelry Corp.

Ken je die perfecte meisjes op Instagram? En vraag jij je ook altijd af hoe ze zulke mooie foto’s van zichzelf maken? Doen ze het met een selfiestick? Zetten ze de zelfontspanner aan?

Nope. Achter elk meisje op Instagram, staat een Instagram man, die haar foto’s maakt. Of ie het nou wil, of niet. In dit filmpje wordt dit moderne leed mooi weergegeven. Save the Instagram Husband.

Fijne week!

Heel veel liefs,

Elfi(Selfie)

One thought on “Youtube schatten #43

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *