Youtube schatten #33

Een hele goede morgen allemaal! Hoe is het bij jullie? Koud? In Amsterdam zag ik gister een paar sneeuwvlokjes naar beneden vallen. Stuk of 5. Toen was het weer over. Hier valt het dus nog mee!

Momenteel ben ik suuuuper druk met school, maar dat mag de pret niet drukken, want twee van mijn beste vrienden komen deze week weer terug uit het buitenland. Ik vind het niet fijn als mensen voor een halfjaar vertrekken, maar ik vind het des te leuker als ze weer thuis komen, zodat ik ze plat kan knuffelen.

We beginnen vandaag met mijn nieuwe favoriet: Snoop Dogg die commentaar levert op Planet Earth. Nu vind ik alles wat Snoop Dogg uitkraamt hilarisch, maar dit is nog 1000x beter dan Peaches ’n Cream: Plizzanet Earth with Snoop Dogg – Otter vs. Crocs.

Nu we toch bij Jimmy Kimmel filmpjes zijn, laten we er nog maar eentje doen. Vandaag legt Jimmy aan ons uit hoe passief-agressief appen werkt. Het zit hem in de details. Want wat ik het verschil tussen: Sure! en Sure, en Of Course en K? Jimmy legt het ons vandaag uit: Jimmy Kimmel Explains Passive Aggressive Texts.

Hehehe, ik ben een groot voorstander van passief-agressief appen. Maar ik denk dat alle vrouwen hier goed in zijn.

Door naar een fantastisch filmpje van de BBC. Want er zijn twee dingen die ik kan waarderen: pratende dieren en echte Engelse humor. En in het volgende filmpje zitten een hele hoop pratende dieren met een heerlijk smerig Engels accent. Sowieso de moeite waard dit filmpje. It’ll make your day, pinky promise! Funny Talking Animals – Walk On The Wild Side – Series 2 Episode 1 preview – BBC One.

ALAN, ALAN ALAN!

Maak er een prachtige woensdag van!

Heel veel liefs,

Elfi(Selfie)

One thought on “Youtube schatten #33

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *