Youtube schatten #3

Hi there! Het is woensdag en dat betekent… nieuwe Youtube filmpjes! Ik heb weer  een aantal filmpjes voor je uitgezocht om je dag een beetje op te leuken. Want dat hebben deze filmpjes met elkaar gemeen, ze zorgen allemaal voor een glimlach op je gezicht. Tenminste, dat hoop ik. Ik hoop dat je moet lachen om een kat in een schoenendoos. If not, we need to talk.

Want daar gaan we mee beginnen, dieren in dozen! Vooral katten, maar ook wat honden en een aapje. Allemaal onder het motto: If I fits, I sits. Dit filmpje is toch wel echt één van mijn favorieten en ik heb hem dan ook een kleine honderd keer gezien. Hij bevat dan ook een goede levensles: je past altijd in de doos, als je het maar vaak genoeg probeert. I present to you: If I fits, I sits: The Supercut.

Het volgende filmpje heet: Dear Kitten. Dit filmpje is voor kattenmensen. Als je nu denkt: “Maar ik ben helemaal geen kattenmens..” Onzin. Iedereen is een kattenmens. Jij moet er gewoon eventjes aan wennen. En dat is niet erg. Ik help je wel. In dit filmpje zie je een kat die de kitten uitlegt hoe dingen precies werken in het leven. Hij vertelt over het liggen in de ondergoedlade, de magische rode stip die je niet kan vangen en de vijand: de stofzuiger. Ik zal mijn favoriete quote alvast met je delen. En daarna moet je zelf maar even kijken.

“I should warn you of the monster known as: vacuum. It can eat and yell at the same time. And I have seen it eat everything. Seriously, like a paperclip and two cat toys. Didn’t even flinch.”

En? Ben je al een kattenmens? Okee, misschien moet ik het niet overhaasten. Dit soort dingen kosten tijd. Daarom bevat het volgende filmpje zowel honden als katten. Wel een beetje onaardige katten trouwens. Je ziet namelijk allemaal honden die niet langs de kat durven te lopen. Aan het begin vroeg ik me af waar de hond zich druk over maakt, maar het einde verklaart een hoop. Ach ja. Het is wel grappig om te zien. You shall not pas dog!

Zo, nu kan je er wel weer even tegen aan deze week! Geen zorgen, volgende week ben ik er weer. Je kan je trouwens ook abonneren op een fantastisch leuk nieuw YouTube kanaal.. mijn kanaal! Hehe. Linkje staat hieronder. Mijn Rome vlog kan je alvast bekijken en aanstaande vrijdag komt het tweede deel online. Yay!

Let me know als je zelf ook een YouTube schat hebt gevonden!

Follow my blog with Bloglovin
 

Heel veel liefs,

Elfi(Selfie)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *