Rome vlog #2

Vandaag is het tijd voor het tweede deel van de Rome vlog! En dit is niet zomaar een Rome vlog.. het is ook een verjaardagsvlog! Leon werd namelijk 22 op de vierde dag dat wij in Rome waren en aangezien ik een epic vriendinnetje ben, regelde ik een hotel met een jacuzzi op het balkon, een hoop ballonen en een partypopper. Want het is geen feestje zonder een partypopper.

In deze vlog zie je dus de laatste drie dagen van ons Rome avontuur, waarin we naar het Colosseum gaan, het Forum Romanum bezoeken, ik mijn droomauto tegenkom, Leon zich afvraagt waar Polaroids vandaan komen en we helaas weer naar huis vliegen.

Ik vertrek trouwens binnenkort naar Londen en ook daar ga ik mijn avonturen filmen! Daarnaast komt volgende week vrijdag er weer een nieuwe vlog online. In die vlog ga ik een dagje naar Artis met mijn vriendinnen van school, Anouschka, Sanne en Lotte, dus stay tuned. Veel kijkplezier!

Psst, als je je abonneert op mijn YouTube kanaal mis je nooit meer een filmpje. En als je je e-mail adres invult in de zijbalk, krijg je een mailtje wanneer ik een nieuw artikel plaats. Zo mis je nooit iets nieuws!

Psst, eerste deel gemist?

Heel veel liefs,

Elfi(Selfie)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *