Urban Decay is terug!

Okay, het is alweer een beetje oud nieuws, maar mocht je het nog niet hebben gehoord.. URBAN DECAY KOMT TERUG NAAR NEDERLAND! Ik heb een klein blij dansje gedaan toen ik het hoorde. Daarna heb ik een wensenlijstje gemaakt, want er zijn nog tig producten van Urban Decay die ik graag zou willen hebben. Zegt Urban Decay je niks? Of ben je benieuwd wat mijn aanraders zijn? Lees dan verder!

Natuurlijk is mijn eerste aanrader het Naked 2 palette. Dit is, wat mij betreft, het mooiste oogschaduw palette ooit. Ik gebruik hem zelf bijna iedere dag en in New York heb ik alvast een tweede doosje gekocht, omdat die van mij toch wel erg leeg begint te raken.. Je kan wel zien welke kleuren favoriet zijn!

eigennaked2

naked 2 met doosje

Gelukkig kan je het palette nu gewoon lekker in Nederland kopen en hoef je niet per se naar het buitenland voor dit juweeltje. Naast Naked 2 heb je natuurlijk ook Naked 1 en Naked 3. Het eerste Naked palette spreekt mij niet zo aan. De kleuren vind ik prachtig, maar de kartonnen verpakking is erg kwetsbaar. Ik heb liever een stevige verpakking, die een beetje tegen een stootje kan. Daarnaast heeft dit doosje een warme ondertoon, terwijl koele kleuren mij vaak beter staan (Zal ik een artikel schrijven over het vinden van je ondertoon? Let me know!).

naked 1 met doosje

Naked 3 wil ik zeker nog even in het echt bewonderen. Dit doosje heeft een warme roze ondertoon en zit vol met mooie romantische kleuren. Op het eerste gezicht vind ik hem heel mooi, maar ik wil eerst even kijken hoe goed deze kleuren staan op mijn huid. De Naked paletten kosten ongeveer 45 euro per stuk. Maar, daarvoor krijg je ook veel oogschaduw van goede kwaliteit. Zeker aanraders dus!

naked 3 met doosje

Naast de beroemde Naked paletten verkoopt Urban Decay nog veel meer mooie spulletjes. Ik gebruik dagelijks de I <3 Base oogschaduwbasis van Essence, maar ik heb laatst een sample van de Urban Decay Eyeshadow Primer Potion uitgeprobeerd. Wat. Een. Topspul. Je oogschaduw blijft muurvast op je ogen zitten en de kleuren worden een stuk intenser wanneer je eerst deze basis aanbrengt. Er zijn verschillende versies, zoals Eden (een basis voor naturelle kleuren), Minor Sin (een shimmer basis) en er is zelfs een anti-aging variant. Ik heb zelf de original getest en ik hoor vaak van andere bloggers dat dit ook echt de fijnste is. Zeker een aanrader dus! De Primer Potions kosten 17 euro per stuk.

primer

Glijdt je oogpotlood altijd van je ogen af? Let me introduce you to the 24/7 Glide on Eye Pencil. Ik heb deze op mijn hand uitgeprobeerd in de Sephora in Frankrijk en deze oogpotloodjes blijven de hele dag zitten. Daarnaast zijn ze er in verschillende kleuren, dus er zit er vast wel eentje voor je bij. Ik draag zelf liever een vloeibare eyeliner, maar het blauwe oogpotlood lijkt me nog wel leuk om wat mee te experimenteren. De 24/7 Glide on Eye pencils kosten 17 euro per stuk.

Eyepencil

But wait, there’s more! Urban Decay staat niet alleen bekend om hun fantastische oogpotloden, ook hun 24/7 Glide on lippencils zijn erg geliefd. Om een lipkleur echt lang te laten zitten moet je hem eigenlijk altijd combineren met een lippotlood. En aangezien de jaren 70 look weer helemaal terug is door Kylie Jenner, kan een mooi mat lippotlood eigenlijk niet in je collectie ontbreken. Deze lippotloden van Urban Decay zijn longlasting en waterproof. Ze kunnen dus wel tegen een stootje! Zeker een aanrader als je van matte lippen houdt. De lippotloden kosten 19,60 per stuk.

Lippencil

Whiehoe ik kan niet wachten om eindelijk weer bij een Urban Decay schap in Nederland te staan. Vanaf 26 mei kan je de producten bestellen in de webshop van Ici Paris en vanaf 25 juni kan je de producten in het echt bewonderen in de Ici Paris aan de Kalverstraat. Jeej! Bij mij om de hoek! En mocht je in de buurt zijn die dag, om 10:00 precies opent de Ici Paris haar deuren en de eerste bezoekers krijgen… een Naked Basics Palette cadeau! Misschien ga ik wel voor de deur liggen die dag.

Hebben jullie nog Urban Decay aanraders? Let me know!

PS: Ik upload binnenkort een tutorial waarin ik je laat zien hoe ik de Kylie Jenner lip namaak. Wil je niets missen? Vul dan je e-mail adres in, in de zijbalk en je krijgt een mailtje wanneer ik iets upload.

Heel veel liefs,

Elfi(Selfie)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *