Rome vlog #1

Bonjour! Leuk dat je er weer bent! Vandaag heb ik geen artikel voor je, maar.. Een vlog! Jawel, mijn allereerste vlog. Het is even een kwestie van wennen aan de gekke blikken van omstanders wanneer je tegen een camera praat, maar daarna is het super leuk! En deze vlog heb ik niet zomaar ergens opgenomen… maar in Rome! Aangezien we 5 dagen in Rome waren en de vlog dan wel erg lang werd, heb ik hem even in twee delen gesplitst. En dit is het eerste deel!

In deze vlog zie je o.a. een Trevi fontein in de steigers, straatverkopers met selfiesticks en schokkende kunst uit het Vaticaan. Volgende week vrijdag kan je de tweede vlog in Rome bekijken, waarin Leon jarig is en we het vieren met een partypopper. He he. Veel kijkplezier!

PS: Je kan je ook abonneren op mijn YouTube kanaal, zodat je nooit meer een filmpje mist!

PSS: En vanaf vandaag kan je je e-mail adres invullen in de zijbalk (->). Wanneer je dit doet ontvang je een update in je mail wanneer ik iets nieuws op mijn blog heb gepost. Zo hoef je nooit een artikel te missen!

PSSS: Oh! En je kan mij volgen op Bloglovin’. Veel nieuwtjes hè? Ga maar snel kijken.

 

Heel veel liefs,

Elfi(Selfie)

2 thoughts on “Rome vlog #1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *