Youtube schatten #2

Vandaag is het weer mijn favoriete dag van de week: YouTube schatten-dag. Op woensdag, want dat breekt zo lekker de week. Ben je al een beetje bijgekomen van de eerste lading YouTube juweeltjes? Heb je aan iedereen de schrikkende rode pandabeer laten zien? Goed zo! Ga er lekker voor zitten, want ik heb weer 3 nieuwe filmpjes voor je en deze week bevatten ze allemaal een hond. Who let the dogs out?

Het eerste filmpje gaat over de hond Cooper en heet: Cooper loves icecream. Cooper houdt dus erg van ijsjes, maar van zijn bazin moet hij wachten voordat hij een hapje neemt. Terwijl de andere hond enthousiast aan het ijsje likt, kijkt Cooper verdrietig mee. Op dit punt vond ik het baasje een beetje gemeen, WAAROM MAG COOPER GEEN IJSJE?! Wat heeft Cooper misdaan?! En dan ineens begrijp je het. Kijk maar, dan snap jij het ook.

HAP. SLIK. WEG. Cooper sure does love some icecream. Leuk he. Anyways, we gaan door! De volgende hond heet Denver. Begint er al iets te rinkelen? Ja, dit is een YouTube klassieker! Met meer dan 42 miljoen views moet je je een beetje schamen als je dit filmpje nog niet hebt gezien. Ken je hem niet? No worries, ik zorg ervoor dat je niet langer meer achterloopt. I present to you: Denver the guilty dog. Wat denk jij? Heeft Denver de kitty cat treats gestolen?

Het laatste filmpje gaat over Walter. Walter heeft zojuist een nieuw speeltje gekregen en besluit deze nieuwe aanwinst uitgebreid te gaan testen, lekker buiten in de sneeuw. Whiehoe! Maar waar komt nou toch steeds dat piepende geluid vandaan? What kind of sorcery is this?! WIE STAAT ER STEEDS MET IETS TE PIEPEN? Kijk maar snel. Misschien weet jij wel waar het vandaan komt. Arme Walter: Dog confused by squeaky toy.

Goed dat was het weer voor deze week, laat het me weten als.. NEE! Ik bedacht me dat als je honden stom vindt, dit helemaal geen leuke YouTube filmpjes zijn. En ja, er zijn veel mensen die honden een beetje stom vinden. Ik niet hoor, maar ik vind dan ook weinig dingen in het leven echt stom. En aangezien ik een people pleaser ben, heb ik nog één filmpje voor jullie. Met een man in een honden pak. Mijn favoriete YouTube prankster: Rémi Gaillard. Echt, elk filmpje van hem is fantastisch en je zal hem vast vaker terug zien komen in mijn YouTube artikelen. Deze week heeft Rémi een hondenpak aangetrokken. En dat past dan weer mooi in het thema!

Edit: Ik zag ineens dat het filmpje is geblokkeerd door YouTube. Hieronder staat een nieuwe link, hopelijk is het probleem snel verholpen.

Dit was het dan echt voor deze week! Heb jij nog leuke YouTube filmpjes gezien, waarvan je denkt dat ik ze ook écht even moet bekijken? Let me know!

Heel veel liefs,

Elfi(Selfie)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *