Youtube schatten #26

Bonjour, bonjour! Welkom weer bij een nieuwe Youtube schatten. Ik ben inmiddels al wat opgeknapt: ik kan weer naar buiten (maar ik doe dat lekker niet), ik ben gestopt met constant niezen (gelukkig) en ik kan weer praten (fijn voor mij, minder fijn voor mijn omgeving). I’m alive and kickin’! Nouja, bijna dan weer.

Om me mezelf beter te laten voelen heb ik een hoop puppy filmpjes gekeken afgelopen week. Laten we beginnen met mijn allernieuwste vondst van Buzzfeed, waarin ze vrouwen dronken voerden en vervolgens blootstelden aan een kudde puppy’s. A recipe for disaster: Drunk Girls Get Suprised with Puppies. Oh, mocht je verliefd worden op een puppy: het zijn allemaal puppy’s die nog een huisje zoeken!

Ik wil ook een puppy. Gelukkig kan ik op Youtube ongestoord uren naar ze kijken. Daarom ben ik ook zo blij met de volgende serie Youtube filmpjes: Super Cooper Sunday van TmarTn. TmarTn heeft een golden retriever puppy geadopteerd en plaatst elke zondag een filmpje van Cooper. In het volgende filmpje krijgt Cooper zijn eerste bad en het is ZO CUTE! Golden Retriever Puppy First Bath (Cooper – 11 weeks old).

Ik heb honderden Super Cooper afleveringen gekeken inmiddels en ik vind het fantastisch. Voelt toch een beetje alsof ik ook een kleine Cooper heb. Nu we toch in de Golden Retriever sfeer zitten, Budweiser maakte voor de Super Bowl van vorig jaar de allermooiste reclame ooit. Heeft niks met bier te maken trouwens.

Try not to cry! Nog niet uitgekeken? Afgelopen zondag plaatste ik een nieuw filmpje op mijn Youtube kanaal waarin ik mijn 10 favoriete beauty- en verzorgingsproducten van het afgelopen jaar laat zien. Allemaal aanraders!

Heel veel liefs,

Elfi(Selfie)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *