Youtube schatten #22

Mijn eerste blogpost als 21-jarige! Ja ja! Er verandert niks hoor, maak je geen zorgen. Ik voel me er ook niet echt anders door. Misschien komt dat nog.

We beginnen met een filmpje over een verjaardag. De verjaardag van een kleine egel. Natuurlijk mag je de verjaardag van de egel niet overslaan, dus er wordt uitgebreid gekookt en zijn vrienden komen ook nog langs. Zijn vrienden zijn trouwens hamsters. De hamsters vieren de verjaardag van de egel lekker praktisch, ze stoppen hun wangen helemaal vol, zodat ze later ook nog taart over hebben.

Ik heb deze wel honderd keer gekeken toen ik jarig was haha. Die kleine taartjes! Die kleine tafel! Die hoedjes! Alles is fantastisch. Maar mijn favoriete deel is het einde, wanneer de egel lekker de taart omgooit. The Heck, je bent jarig egel. Als jij met taart wil gooien moet je dat vooral doen.

Wil je meer kleine dieren? Je krijgt meer kleine dieren! In deze aflevering van Tiny Hamster, viert de hamster Halloween. Verkleed als pizza. Zijn vriend de cavia, verkleed als vliegtuig en het konijn, verkleed als Donald Trump, komen ook nog even langs voor het Halloween snoep. Een dolle boel. Kan ons het iets schelen dat Halloween al is geweest? Nee toch?

Okee, okee genoeg hamsters. Ik bewaar de rest voor een volgende keer. Het leek mij leuk om af te sluiten met Adam Levine (altijd leuk eigenlijk. Mooie man). De 3-jarige Mia is al jaren verliefd op Adam Levine en claimt verkering met hem te hebben. Haar moeder moest haar het hartverscheurende nieuws brengen dat Adam Levine is getrouwd. Gelukkig komt Adam het goed maken met haar.

Hm Mia is van gedachten veranderd. Misschien stinkt hij wel heel erg in het echt.

Met deze gedachte wil ik Youtube schatten graag afsluiten. Nog niet uitgekeken? Heeeel mooi! Want ik heb afgelopen zondag weer een filmpje op mijn Youtube kanaal geplaatst, met mijn haar metamorfose!

Heel veel liefs,

Elfi(Selfie)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *