Youtube schatten #21

Zaterdag is het Halloween. Zal ik jullie iets engs vertellen? Aanstaande maandag word ik 21. En het is vandaag de 21ste versie van Youtube Schatten. Huh. Ik beloof je plechtig dat ik het niet zo heb gepland. Ik vind het zelf ook een beetje gek. Tijd voor een complottheorie! Eh, ik bedoel Halloween filmpjes. Ja. Juist.

We beginnen met een favoriet van Bernice. Bernice heeft een random smaak in filmpjes. Ik weet niet precies hoe ze de filmpjes vindt, maar ineens krijg je een link en dan kijk je naar zoiets als dit: KXVO – Pumkin Dance.

Well that pumpkin has got some moves. Serieus, kan ik een danslesje bij hem volgen? Kijk die soepele heupen! Maar de grote vraag is natuurlijk: wie is de gemaskerde danser..? *Spooky muziekje*

Nu ik toch oud aan het worden ben lijkt het me een mooi moment voor een #ThrowbackFilmpje. Ik denk dat dit het eerste Youtube filmpje is die ik ooit heb bekeken. Ik dacht dan ook dat het een super bekend filmpje was, maar hij is ‘maar’ 2,5 miljoen keer bekeken. Huh? Hoe heb ik hem dan gezien zoveel jaren geleden? Complottheorie! Anyways, hij past wel in het Halloween thema. In dit filmpje besluit een man een spook te kopen: Wanna Buy a Ghost?

No worries trouwens, lieve ElfiSelfie lezer, hij is niet eng hoor. Ik laat je geen enge dingen zien! Vertrouwen, heet dat.

Het laatste filmpje ken je waarschijnlijk wel, maar je moet mag hem nu nog een keer kijken. Het is immers bijna Halloween! In dit filmpje heeft Jimmy Kimmel ouders opgeroepen om tegen aan hun kinderen te vertellen dat ze al hun Halloween snoep hebben opgegeten. En daar zijn de kinderen niet blij mee.

Gaan jullie nog langs de deuren voor snoep? Ik heb dit eigenlijk nog nooit gedaan. Misschien moet ik het gewoon proberen. Lekker aanbellen bij andere studenten en hun eten opeisen. Sounds good to me.

Een extra filmpje, omdat het zo’n feestelijke aangelegenheid is! Dit huis is super cool aangekleed met lampjes voor Halloween. En het huis kan zingen. Ja, zingen.

Happy Halloween!

Heel veel liefs,

Elfi(Selfie)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *