Youtube schatten #20

Pak de taart! Pak de hoedjes! Pak de toeters! Youtube schatten is #20 geworden! En mijn blog bestaat dus alweer 20 weken. Heftig. Weet je wat ook heftig is? Ik heb vandaag een tentamen. Wat een domper op zo’n feestelijke dag. Ik zou verdikkie vrij moeten krijgen voor zo’n evenement. Maar goed. Wish me luck!

Vandaag beginnen we met een oude favoriet en moet ik jullie iets opbiechten. Stiekem heb ik alle Star Wars film gezien. Vind je dit niet gek? Phew! Waarom mensen dit vaak raar vinden, weet ik eigenlijk ook niet. Zelfde als met Disney films: je moet toch gewoon lekker kijken wat je leuk vindt? Anyways, in deze aflevering van College Humor krijgt Darth Vader zijn nieuwe lasersword. En hij kan niet wachten om hem uit te proberen!

Hehe. Ik merk dat ik in het alledaags leven heel vaak verwijs naar dit filmpje en dat niemand me dan snapt. Het zou fijn zijn als al mijn vrienden even dit filmpje bekijken. Dan begrijpen jullie misschien wat ik bedoel: Van: ‘Green is a killing colour.’ tot ‘Sword that only kills ghosts.’ Oh, en ik ga altijd stuk om: ‘I swear this never happens.’  What a dirty joke.

Jongens! Jongens! Ik raakte afgeleid en ik was oude Disney liedjes aan het luisteren (meezingen met The Cirle of Life lucht echt op in je tentamenweek, don’t judge me.) en toen kwam ik de real-life versie van Kiss the Girl tegen van the Little Mermaid! En het is zo leuk! Eek! Little Mermaid – Kiss the Girl in Real life.

Eek! Eek! Eek! Leuk! Eigenlijk zouden alle eerste kussen zo’n koortje moeten hebben. Wat een sfeer.

Laatste filmpje is van één van mijn favoriete Youtubers: Nat van Communitychannel! Kijk maar even op haar kanaal, ze heeft honderden leuke filmpjes. In dit filmpjes bespreekt ze het feit dat dingen er altijd beter uitzien op Instagram. Gooi er een filter overheen en BAM het is kunst: Instagram in Real Life.

Okee, ik kom de tentamenweek wel door zo. Nog maar een keer the Circle of Life meezingen.

NAAANTS INGONYAMAAAAA.

Heel veel liefs,

Elfi(Selfie)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *