10 cadeau ideetjes voor vriendinnen (of jezelf)

De regen komt met bakken uit de lucht, het is de hele dag donker en overal liggen natte blaadjes. Ja, het is weer herfst. Of je het nou leuk vindt of niet. Maar, laten we positief blijven! Vanavond mag je een uurtje extra slapen! Je mag weer warme, belachelijke sloffen aan! En de feestdagen komen er weer aan!

Ik ben in de herfst jarig, daarna komt Sinterklaas en kerstmis en dan is het ineens 2016. Dat maakt de herfst en de winter toch wel erg gezellig! Maar, je moet wel een heleboel cadeautjes verzinnen. Daarom zal ik je een beetje helpen. De aankomende weken kan je op ElfiSelfie cadeautjes vinden voor je vriendin, je vriend, je moeder, je vader en je schoonfamilie. Scheelt weer wat werk. En vandaag beginnen we met 10 cadeau ideetjes voor je beste vriendin!

Klein budget: tot 10 euro

  1. Make & Bake

Deze superleuke pot is van de HEMA en is helemaal Pinterest approved: in deze pot vind je alle ingrediënten voor het bakken van koekjes. Ziet er niet alleen erg leuk uit, maar is ook heel leuk om samen te doen. Wil je het nog persoonlijker maken? Koop dan zelf een pot en stop daar je eigen ingrediënten in. 4 euro bij HEMA.

make-bake-confetti-koekjes-60930010-product_rd

Link HEMA

  1. Lush lipscrub

Lush heeft fantastische lipscrubs in heerlijke smaken: van popcorn, tot bubblegum. En ja, de scrubs zijn eetbaar! Een leuk en praktische cadeautje in de winter. 9,65 bij LUSH.

popcorn lip scrub

Link LUSH

  1. You’ve cat to be kitten me right meow

Alleen voor kattenliefhebbers: geef een cadeaubon voor een middagje kattencafé in Amsterdam! Als je niet in Amsterdam woont moet je natuurlijk nog vervoerskosten betalen, maar mocht je in de buurt wonen of het geluk hebben dat je studenten ov kaart nog werkt: ga dan katten knuffelen bij Kopjes! Entree kost 3 euro per persoon.

logo

Link Kopjes

  1. Een shitload aan nagellak

Ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar mijn nagellak droogt altijd uit. Ook als ik ze braaf schud en rol: ik kan meestal niet 2 jaar dezelfde nagellak gebruiken. En daarom ga ik elke lente en herfst weer winkelen voor nieuwe kleurtjes voor mijn nagels. Koop een hoop nagellakjes die passen bij het seizoen en ik zal je dankbaar zijn. Oh. Het is niet voor mij?

Groter budget: tot 30 euro

  1. Jaaa, kleuren!

Kleuren is weer helemaal hip. Ja, ook onder de volwassenen. Geef je vriendin een prachtig kleurboek cadeau, zoals het Secret Garden boek en doe er wat fijne potloden bij. Niet van die stomme die niet fijn kleuren. Je weet wat ik bedoel. 13,50 op bol.com en bij verschillende boekhandels.

secret garden

Link Bol.com

  1. That sure is my cup of tea

Thee is altijd heerlijk in dit seizoen. En om thee nog leuker te maken, heb je een roze pot met stipjes nodig. Van blond. Om precies te zijn. Nu nog een high-tea organiseren! 29,95 van Blond.

blondpotLink Blond

  1. Een mini speaker voor de smartphone

Voor kerstliedjes, maar ook voor je favoriete muziek. In het blauw of in het roze. Maakt eigenlijk niet zoveel uit. Beide schattig. 29,95 van Fresh n Rebel.

rockbox blauw

Link Bol.com

  1. Humans of New York

Iedereen kent de Facebook pagina van Humans of New York wel: fotograaf Brandon maakt de prachtigste foto’s van inwoners van de Big Apple. Ik vind New York de mooiste stad ooit, deels doordat er zoveel mensen wonen met zoveel verschillende verhalen. En in dit boek kan je mooiste verhalen en foto’s van Brandon uitgebreid bekijken. 26,99 op Bol.com.

humans-of-new-york

Link Bol.com

Super groot budget: tot 100 euro

  1. Een polaroid camera

Wil je echt iets onvergetelijks geven? Geef dan een polaroid camera! Over de Instax Mini 8 heb ik een review geschreven op mijn blog en ik ben er zelf heel erg blij mee, Hij maakt mooie foto’s en het is heel bijzonder om ze meteen vast te kunnen houden. Maak meteen samen een foto, zodat ze het echt nooit meer vergeet, Met camera + 20 velletjes 79 euro bij HEMA.

instaxmini8

Link HEMA

  1. Een mega Lush pakket!

Dag mensen die naar mijn verjaardag komen en stiekem mijn blog lezen! Hoooi! Hee, ik weet dat ik heb gezegd dat ik geen cadeautjes wil, maar jullie mogen wel wat geld samen leggen voor dit pakket van Lush hoor! Helemaal prima! Vind ik heus niet erg! Nee hoor!

Het Pop pakket van Lush bevat hun 10 best verkocht badproducten: van Granny takes a dip, tot Sex Bomb. En wat een prachtige verpakking! Daar wil je toch gewoon in wonen? 56,95 bij Lush.

pop

Link LUSH

Okee, okee, dit gaat niet alleen over mij. Lush heeft nog veel meer mooie pakketten, voor elk budget! Snuffel zelf maar even onder deze link.

Zo, nu moet het wel lukken toch? En mocht je geen cadeautjes nodig hebben: een cadeautje voor jezelf mag ook altijd. Ik ga morgen even naar de Lush. Alvast mijn verjaardag vieren. Toedels!

Heel veel liefs,

Elfi(Selfie)

One thought on “10 cadeau ideetjes voor vriendinnen (of jezelf)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *