Youtube schatten #17

Bonjour allemaal! Welkom weer bij een nieuwe versie van Youtube schatten. Jeej! Best wel bizar dat ik nu een zeventiende editie typ haha, ik had verwacht dat mijn filmpjes ooit wel op zouden raken. Gelukkig komen er elke dag nieuwe Youtube schatjes bij.

Vandaag beginnen we met een wat ouder filmpje die ik ontdekte in het zesde jaar van mijn VWO. Nou, eigenlijk ontdekte Bernice hem, terwijl we op school zaten. In de geschiedenis les lieten we hem heel stoer aan onze leraar en klasgenoten zien en ik heb mijn docent nog nooit zo hard zien lachen. Daarom is het ook een memorabel filmpje. Maar hij is ook gewoon heel erg grappig: How Animals Eat Their Food | MisterEpicMann.

Hehe. Vooral de T. Rex moest ik hard om lachen.

De persoon in het volgende filmpje is geen vreemde van ElfiSelfie: het is namelijk Piff The Magic Dragon! Begint er al iets te rinkelen? Niet? Is ook niet zo heel gek hoor, Piff maakte zijn debuut op ElfiSelfie namelijk 10 weken geleden in Youtube schatten #7. Door dit soort getallen voel ik dat ik oud word. Maar goed.

Piff is dus weer terug dames en heren! Fijn hè. Ik heb hem ook gemist. Vandaag doet Piff iets magisch met toast: Piff the Magic Dragon: Piff uses a piece of toast for a cool trick.

Oh Piff. Als ik single was zou ik met je trouwen. Of met Mr. Piffles. Is ook prima.

Het volgende Youtube filmpje ontdekte ik op school. Ja! In een college! Op de universiteit! Ik zit niet alleen maar in de boeken en het stof hoor. We doen ook wel leuke dingen. Zoals het kijken van dit filmpje bij het vak media entertainment: Why CG Sucks (Except it doesn’t).

Wat leren we hiervan? CG doesn’t suck!

Nog niet uitgekeken? Mooi! Op mijn Youtube kanaal kan je een filmpje van mijn schoenenverzameling bekijken. Jeej! Nooit meer een filmpje missen? Abonneer je dan hier op mijn Youtube kanaal.

Heel veel liefs,

Elfi(Selfie)

3 thoughts on “Youtube schatten #17

  1. Ik kan echt zo genieten van deze artikeltjes van jouw! De eerste video vond ik vroeger zo grappig dat ik hem zelf ook heb nagemaakt haha! Bijlange niet zo goed als de echte versie maar het was echt leuk om te doen. En Wauw, de video van Piff, gewoon geen woorden ervoor. Het is zo cool als iemand dat allemaal kan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *