Youtube schatten #18

Dames en heren, ik ben over minder dan een maand jarig. Op 2 november word ik 21. 21 voelt volwassen. 20 voelt best wel jong. Ik ben benieuwd of ik me over een maandje anders voel. Kom ik nog wel op terug.

Jullie weten waarschijnlijk nog niet van mij dat ik gigantisch veel waarde hecht aan verjaardagen van mijn vrienden. Ik bedenk weken van te voren wat ik iemand cadeau ga doen, probeer ze rond klokslag twaalf al te feliciteren en hoop dat ze de beste dag ooit hebben. Zo staat mijn verjaardagscadeautje voor Bernice al een maand ingepakt op haar te wachten. Terwijl ze pas 17 oktober jarig is.

Goed, om al deze aankomende verjaardagen alvast te vieren heb ik vandaag feestelijke filmpjes voor jullie. En we beginnen met de jongens van Streetlab! Jeej! Vandaag gaan ze op vakantie in een tuingigant. En poept één van de heren in een linnen tas. Tsja. Streetlab – Op vakantie in de tuingigant.

Wat heb je nog meer nodig voor een feestje, naast poep in een tas? Een lip synch battle! Jaaa! De lip synch battle is bedacht door Jimmy Fallon, één van mijn grote helden. Het is heel simpel: je probeert je tegenstander te overtreffen in de kunst van het playbacken. Dus niet casual meezingen, nee, je moet jezelf er vol voor geven. En dat hoef je geen twee keer te zeggen tegen Ellen DeGeneres: Lip Synch Battle with Ellen DeGeneres.

Zo. Misschien moet ik me niet zo druk maken om ouder worden. Want, yolo!! Toch?

Of wacht, yolo kan je ook anders interpreteren.. Volgens the Lonely Island betekent yolo niet dat je allemaal gekke dingen moet gaan doen, omdat je maar één keer leeft, maar betekent yolo dat je juist heel voorzichtig moet zijn met wat je doet. Want stel dat je doodgaat! Je leeft maar één keer! Pak je huis daarom in met bubbeltjesplastic, kijk goed uit met oversteken en laat altijd je eten voorproeven. I present to you: YOLO (feat. Adam Levine & Kendrick).

Hm. Misschien toch maar geen #yolo. Past ook niet echt bij me.

Heel veel liefs,

Elfi(Selfie)

2 thoughts on “Youtube schatten #18

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *