Youtube schatten #15

Hee hallo allemaal! Jullie zijn er weer! Gezellig! Vandaag gaan we het hebben over een heel speciaal onderwerp, de kunst van het trollen. Voor de oudere generatie die mijn blog leest: nee, niet de kleine mannetjes. Met trollen bedoel ik iemand voor de gek houden. Heb ik je een nieuw woord geleerd? Mooi!

We beginnen met een dj die wel houdt van een grapje. Ik denk dat ik best een goede dj zou zijn. Ik zou lekker oude klassiekers draaien en een goede balans creëren tussen liedjes die je mee kan blèren en liedjes waarop je fijn kunt dansen. Helaas kan ik niet zo goed omgaan met veel knopjes. Serieus.

Een knop waarvan ik niet weet wat het doet heeft een magische werking op me. Zo stond ik een tijdje terug bij de nieuwste achtbaan van de Efteling, de Baron 1889 en daar zag ik een hele grote, rode en knipperende knop. Alles in mij moest op de knop drukken. Het was zelfs alsof mijn hele leven in teken stond van het drukken op deze ene magische knop. Het moment was daar, hierna zou mijn leven compleet zijn. In slow motion strekte ik mijn arm uit..

En toen waren daar mijn vrienden die aan mijn arm trokken en mij eraan herinnerden dat we niet 2,5 uur in de rij hadden gestaan, zodat ik de achtbaan kon laten ontsporen. Ah ja. Partypoopers!

Goed, ik dwaal weer af, hier is de dj: When u troll the entire crowd – Mashd n Kutcher.

Hehehe. Het volgende filmpje is opgenomen op één van mijn favoriete plekjes: de Ikea. Oh, wat kan ik genieten van een bezoekje aan deze Zweedse woonwinkel. Beetje meubels kijken. Spulletjes uitzoeken. In alle kastjes kijken. Léon, mijn vriend, vindt de Ikea verschrikkelijk. Terwijl ik alle meubels uitgebreid inspecteer, probeert hij mij zo snel mogelijk naar buiten te krijgen. Want: Je koopt toch alleen maar spullen die je niet nodig hebt. Ah ja.

In dit filmpje is een vriendje ook overgehaald om naar de Ikea te gaan, maar hij probeert er het beste van te maken. Door flauwe woordgrapjes te bedenken: Guy annoys girlfriend with puns at Ikea.

Ik moet toegeven, hij heeft serieus talent. Maar het trollen van deze week is nog niet afgelopen! Jimmy Kimmel besluit op New York Fashion Week een fake reporter erop uit te sturen om een paar ‘fashionexperts’ te interviewen. En niet zomaar interviewen, hij verzint verschillende neppe namen voor modeontwerpers en vraagt de experts om hun mening over deze ‘modeontwerpers’ te geven. En natuurlijk trappen ze erin..

Eerlijk zijn mensen, ook als je wordt geïnterviewd voor de tv! Nog niet uitgekeken? Mooi! Afgelopen zondag plaatste ik op mijn Youtube kanaal een closet tour, waarin ik jullie een rondleiding geef door mijn kledingkast. Nooit meer een filmpje missen? Abonneer je dan op mijn Youtube kanaal.

Heel veel liefs,

Elfi(Selfie)

5 thoughts on “Youtube schatten #15

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *