Man v.s. Vrouw: Seks op de eerste date

Oeeeeh er staat seks in de titel! Seks! Hihi! Allemaal uitgegiecheld? Mooi.

Wees maar niet bang hoor, ik ga niet in detail vertellen over mijn seksleven. Dat is niet wat ik doe. Voor seksuele voorlichting verwijs ik je door naar je biologie leraar of naar het internet. Maar laatst adviseerde iemand mij dat ik het vaker over seks zou moeten hebben op ElfiSelfie, want: sex sells! Ik ben benieuwd. Als dit artikel ineens veel vaker bekeken wordt dan normaal dan weet ik waardoor het komt. Stelletje viezeriken.

Dames en heren, is seks op de eerste date een goed idee of een slecht idee? En denken mannen en vrouwen hier hetzelfde of anders over?

Natuurlijk zou ik deze vraag in mijn eentje kunnen beantwoorden, maar het is veel leuker om dit samen met mijn ElfiSelfie panel te doen. Want zo noem ik ze inmiddels: het ElfiSelfie panel. A.k.a. de Selfies. Samen hebben we al verschillende brandende vragen beantwoord en ik weet zeker dat ze mij met deze vraag ook goed kunnen helpen. Eens even kijken of ze het een beetje met elkaar eens zijn.

birdsandbees

Zoals altijd, ladies first

De antwoorden van de dames zijn vrij eensgezind:

Ik vind seks op de eerste date niet kunnen, behalve als je verder niks van hem wilt. Wil je diegene beter leren kennen, kun je beter eerst eventjes wachten, goede gesprekken hebben en plezier maken.

Seks op het eerste afspraakje vind ik niet zo’n goed idee. Beetje too much.

Ik vind het zelf een enorm slecht idee. Ik vind dat je elkaar eerst echt moet leren kennen, voordat je tussen de lakens duikt.

Seks op je eerste date is een slecht idee. Je komt makkelijker over. Denk niet dat mannen dat graag zien.

Slecht idee! Ik denk dat dat niet ligt aan of je een man of vrouw bent, maar ook of je het okee vindt om zoiets te doen en hoe het gaat tussen de twee personen.

Seks op de eerste date is dus niet echt geaccepteerd onder de vrouwen. Je komt makkelijk over en het is beter om elkaar eerst beter te leren kennen. Maar hierna werd het pas echt interessant.

Want wat denken vrouwen hoe mannen denken over dit onderwerp?

Ik denk dat mannen het ook zo zien, al zouden ze wel graag seks willen. Maar een vrouw om voor te vechten zou veel meer waard moeten zijn.

Over het algemeen denk ik dat mannen dat eerder doen dan vrouwen.

Mannen zien dit anders en denken vast eerder: Heeeuj seks!

Ik denk dat mannen hetzelfde antwoorden. Als ze het wel een goed idee vinden zijn ze denk ik niet echt op zoek naar iets serieus.

Ik denk dat mannen grotendeels ja zouden zeggen, maar er zijn natuurlijk ook mannen die echte gentlemen zijn en ook netjes wachten. Ligt aan hoe de man is!

Okee, okee. De vrouwen zijn een beetje sceptisch over het andere geslacht. Aan de ene kant wordt er verwacht dat mannen er wel ongeveer hetzelfde over denken, maar aan de andere kant wordt er ook verwacht dat ze toch wat sneller zouden toegeven aan seks op de eerste date.

iamgreatinbed

Hello there gents

Klopt het vermoeden van de vrouwen? Laten we het aan de mannen zelf vragen.

Ligt helemaal aan het moment en hoe het eerste afspraakje verloopt. Het gevoel. Het moet gewoon kloppen! Dan zou het wel kunnen.

Ligt eraan. Ik denk dat het beter is om het uit te stellen. Seks op de eerste date is een slecht idee dus.

Ligt aan de situatie. Ken je elkaar al wat beter? Wat voor activiteit is de eerste date? Het is nogal anders als je een drankje gaat doen of een uitgebreide date hebt. Dan kom je niet over alsof je alleen maar seks wilt. Ik zie liever een meid die niet gelijk het bed met je induikt. Ik vind dat eerder relatiemateriaal.

Ik ben meer fan van vrouwen beter leren kennen voordat ik er het bed mee in duik. Soms is er wel die aantrekkingskracht en wil ik ook niets liever, maar merk je ook dat als het eenmaal gebeurd is, de spanning voor een heel groot deel verloren is gegaan. Voor een onenightstand is het prima, maar voor een date waarmee je serieus iets wilt beginnen is het zonde. Als het wordt aangeboden ga ik er wel in mee, ik vind het niet erg, maar merk wel dat ik veel meer respect voor haar heb en eventueel een toekomst zie als het niet gebeurt.

Ik vind seks op een eerste afspraakje niet zo’n goed idee, omdat ik zelf het meisje tegenover me beter willen leren kennen. Maar als het een meisje is waarmee het niet zo serieus is, dan be my guest in any bed.

Ik moest een beetje lachen om die laatste quote, maar goed. Het eerste wat mij opvalt is dat drie van de vijf mannen hun antwoord beginnen met: ligt eraan, terwijl vrouwen meteen beginnen met dat het een slecht idee is. Blijkbaar staan mannen hier toch net iets meer voor open. Als het wordt aangeboden, zeggen ze misschien niet altijd nee. Maar, ze vinden het ook zeker niet altijd een goed idee. Wat me ook opvalt is dat een aantal mannen vinden dat vrouwen aantrekkelijker zijn wanneer ze niet meteen met je het bed induiken.

Wat denken dat mannen dat vrouwen hebben geantwoord?

Vrouwen zijn hier over het algemeen moeilijker in denk ik.

Zal verschillen per vrouw, want sommige vrouwen laten zich compleet uitwonen en vinden dat normaal, terwijl anderen bijna geen seks hebben en nooit seks hebben op de eerste date.

Mijn omgeving bestaat vooral uit vrouwen die daar tegen zijn of zelf hele maanden niks doen om te testen of hij trouw is. Dus ik denk dat vrouwen het minder snel zouden doen dan mannen.

Ik denk dat een bepaald type vrouw dit geen probleem vindt en het classy type meisje hiermee wacht.

Ik denk dat de meeste vrouwen seks op de eerste afspraak wel prima vinden. Een app als Tinder is niet voor niks uitgevonden. Tegenwoordig hebben vrouwen geen zelfrespect meer in mijn ogen.

De meeste vrouwen vinden seks op de eerste date geen goed idee en dat wordt door de meeste mannen ook wel verwacht. De laatste man denkt dat de meeste vrouwen wel seks willen op de eerste date. Twee andere mannen geven aan dat er twee verschillende type vrouwen zijn, vrouwen die het geen probleem vinden en vrouwen die hier mee wachten.

sexualrelations

En nu dan Elfi?

Lieve dames die mijn blog lezen, luister goed. Uit mijn zeer uitgebreide mini onderzoek is één ding mij wel duidelijk geworden: seks op de eerste date zorgt ervoor dat mannen je een beetje makkelijk vinden.

Hoe graag een man ook met je naar bed wil, als je langer wacht weet je tenminste zeker dat hij je niet alleen leuk vindt om de seks. Dus laat hem maar even hangen. Als hij dan besluit te vertrekken, weet je meteen dat hij een assh*le is. Ook wel handig. En als hij besluit te blijven, weet je dat hij je respecteert en je leuk vindt om wie je bent.

En mannen, als je gaat voor een serieuze relatie is het een fantastisch idee om even niet naar je derde been te luisteren, maar naar je hart. Bouw de spanning op en leer ook het meisje achter dat mooie koppie kennen. Wordt ze alleen maar leuker van.

Daarna mag je saampjes het bed induiken. En googlen hoe dat nou precies werkt. Want dat gaat ElfiSelfie je dan weer niet uitleggen.

Heel veel liefs,

Elfi(Selfie)

2 thoughts on “Man v.s. Vrouw: Seks op de eerste date

  1. Hmmm… ik vind het wel typisch dat genoemd wordt dat je als vrouw makkelijk over komt op mannen, maar dat niemand met een woord rept over dat een gozer ook makkelijk (en cheap) over kan komen op vrouwen. Hallo…. beetje seksistisch en achterhaald vind ik dat wel. Vrouwen moeten maar rekening houden met mannen en zich druk maken over hoe mannen over ze denken? No thanks :).

    Ik vind het geen slecht of goed idee. Ik vind het belangrijk dat je kijkt wat je er uit wilt halen. Als je gewoon zin hebt in een one night stand of al direct niets iets serieus zoekt in een man, leef je lekker uit! Als jij je er happy bij voelt (man óf vrouw, maakt niet uit wie), prima toch?

    Zelf zou ik het niet doen. Ik date om serieus iemand te leren kennen. En ik zoen niet eens op een eerste date. Ik laat liever wat te raden over. Zo van, als je me echt leuk vindt, doe me maar moeite en wacht je er maar op. Ik ben het wachten waard. Plus. ik wil zelf eerst kijken of ík het de moeite waard vind.

    1. Ik vind het een beetje apart niet eens zoenen op de eerste date. Sex is voor mij optioneel op de eerste date maar als ik de date niet mag/kan bezegelen met een zoen is voor mij duidelijk dat er geen verdere interesse is in een toekomst als stel. Iets te raden ja beetje mysterie is nodig maar je moet ook wel een beetje een idee hebben waar je op wacht of voor vecht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *