Youtube schatten #14

Hallo daar! Vandaag ben ik 3 jaar samen met Léon! Hiep hoi! Waar is de taart?

Jullie vragen je vast af of ik mijn eerste week school heb overleefd. Het antwoord is nee. Maar ik ben er nog wel gewoon. Ik wil kerstvakantie. Nu.

Gelukkig heb ik genoeg afleiding gehad, want ik moest natuurlijk weer 3 fantastische Youtube filmpjes voor jullie uitzoeken! En het is me weer gelukt, al zeg ik het zelf. Met hulp van mijn tweelingbroer, Victor. Als ik even geen inspiratie meer heb voor dit artikel, besluip ik hem, gooi ik een zak over zijn hoofd en roep: VICTOR. Vertel me je leukste Youtube filmpjes! OF ANDERS!! Nee grapje. Ik vraag het altijd heel lief. Vraag maar aan hem.

Anyways, dit filmpje heb ik dus van Victor gekregen (thanks Vic) en bevat mijn meest gevreesde vervoermiddel: de Segway. Altijd als ik op citytrip ben zie ik wel ergens een Segway Tour. En dan denk ik altijd heel even: Goh. Dat lijkt me best leuk. En dat ineens schiet dit filmpje mij weer te binnen: Funny Segway Fails.

Serieus, waarom rijden mensen nog rond op die dingen?! Whyyyy?

Blijkbaar deelt de organisatie van de WK atletiek mijn angst niet en besloten ze cameramannen op Segways in te zetten voor hun close-up shots van de sporters. Ging niet helemaal goed: Usain Bolt Knocked Over By Cameraman On Segway After Winning World Championship 200m Gold.

Hehe. Dit soort dingen werken altijd een beetje op mijn lachspieren. Komt waarschijnlijk omdat ik zelf ook klunzig ben en mij dit ook zou kunnen overkomen. Herkenning is fijn. Ik ben niet de enige op de wereld waarbij de zwaartekracht anders werkt. Ofzo.

Weet je wat ik ook fijn vind om te weten? Dat ik niet de enige ben die de topografie lessen van vroeger is vergeten. Ik dacht altijd dat ik de enige was die Uruguay en Bolivia niet meer op de kaart herkent. Maar uit dit filmpje van John Oliver blijkt dat ik niet alleen ben! YES! Last week tonight – Lessons in Geography.

Wist je ze ook niet meer te vinden? You are not alone. 

Nog niet uitgekeken? Mooi! Afgelopen zondag plaatste ik op mijn Youtube kanaal een shoplog van mijn dagje Amsterdam. Wil je nooit meer een filmpje van mij missen? Dan kan je je hier abonneren.

Heel veel liefs,

Elfi(Selfie)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *