Youtube schatten #13

Dag allemaal! Het is woensdag en je weet vast wel wat dat betekent: drie nieuwe Youtube filmpjes! Jaaa! Maar, vandaag heb ik een hele bijzonder versie van Youtube schatten voor je. Het is namelijk de dertiende versie. En dertien schijnt een ongeluksgetal te zijn. En dat kan best kloppen, want ik moet vandaag weer naar school. IK WIL NIET. Na tig weken vakantie is het best lastig om mijn vrijheid los te laten. Maar goed..

Nu ben ik niet bijgelovig, maar alsnog probeer ik niet mijn paraplu binnen te openen, onder ladders door te lopen en klop ik altijd alles af. Just in case. Je weet nooit of het alsnog werkt, toch? De volgende mensen hebben misschien niet meegedaan aan deze bijgelovige bullsh*t. En hebben er vast spijt van.

Want het volgende filmpje zit vol met mensen die ongelukjes hebben. Beetje zoals vroeger de home videos op tv! Hij duurt 25 minuten lang, dus je kan eventjes kijken of er gewoon voor gaan zitten. Want het is het wel waard. Als je net zo houdt van leedvermaak als ElfiSelfie natuurlijk: Ultimate Fails Compilation 2014 – FailArmy Best Fails of 2014.

Hehe. Hadden ze maar niet onder die ladder door moeten lopen!

Je kent het vast wel, mensen die in het echt geen woord durven uit te brengen, maar op het internet hebben ze ineens een grote mond. Vind ik altijd een beetje gek. Vroeger stuurden deze mensen dan via msn gemene berichtjes onderling, maar nu kan je op Twitter ook gemene berichtjes sturen naar beroemdheden.

Om te laten zien wat een gemene tweet aanricht, laat Jimmy Kimmel beroemdheden gemene tweets over zichzelf voorlezen. Van Selena Gomez, tot Dr. Phil. Stiekem is het wel een beetje grappig om te zien: Cebrities Read Mean Tweets #3.

De laatste jongen in deze Youtube schatten heeft vast hele goede karma. Hij heeft zojuist een drone aangeschaft en besluit er buiten een rondje mee te gaan vliegen. Totdat het noodlot toeslaat.. My first day with my drone.

Wacht! Hij is nog leuker wanneer Whitney Houston erbij zingt! My first day with my drone (Love Edition – Whitney Houston Recut).

Hehe. Die is leuk toch? En het loopt goed af! Is ook heel fijn. Ben je nog niet uitgekeken? Mooi! Afgelopen zondag heb ik op mijn Youtube kanaal een filmpje geüpload waarin ik mijn parfum collectie laat zien.

Heel veel liefs,

Elfi(Selfie)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *