Youtube schatten #11

Hee hallo! Hoe is het met jullie? Ik geniet nog lekker even van mijn vakantie! Mijn handen jeuken om weer een citytrip te boeken, maar ik moet mezelf echt inhouden. Goed, genoeg over mij. Over naar de orde van de dag! De elfde versie van YouTube schatten. Elf is mijn favoriete getal. Jullie begrijpen vast wel waarom.

We beginnen vandaag met een gelukkige hond. Dat is altijd goed, toch? Deze hond houdt van water en hij heeft zojuist een fontein gevonden. De beste fontein ooit!

Ik ben van mening dat we allemaal wat meer moeten genieten van de kleine dingen in het leven. Als we iets minder op onze smartphones zouden kijken en wat meer om ons heen, dan zien we de leukste dingen. Sinds ik in Amsterdam woon probeer ik me hier steeds meer aan te houden. En ik heb er nog geen spijt van. En wie weet, zie je ook een blije hond in een fontein: Cute dog having fun in a water fountain.

Lief hè? Weet je wat ook lief is? Een moeder poes die haar kitten troost bij een nachtmerrie. Dit filmpje kwam ik eerst tegen als GIF en ik was direct verkocht. Soooo cute! Later heb ik hem op YouTube gevonden en nu is het één van mijn favoriete feelgood filmpjes. Naast de vallende pinguïns uit YouTube schatten #1 natuurlijk. I present to you: Cat mom hugs baby kitten.

Schattig toch? Met 58 miljoen views is de kans groot dat je hem al kent, maar hij blijft gewoon leuk.

Van honden en katten gaan we weer even terug naar mensen. Om de balans er een soort van in te houden, zeg maar. Het liefst deel ik alleen maar katten filmpjes met jullie, maar dat is niet eerlijk. Daarom laat ik je nu een filmpje van BuzzFeed zien. Waarin mannen voor het eerst vloeibare eyeliner gebruiken.

The struggle is real. Elke ochtend kladder ik mijn eyeliner erop en oefening baart kunst, maar het gaat zo ontzettend vaak nog verkeerd. Dan is één kant prachtig en de andere kant f**cked up. En dan heb ik ineens tien minuten nodig om het te corrigeren. Vraag nooit aan een meisje met een wing waarom ze laat is. It’s obvious.

eyeliner struggle

Heb je mijn filmpje van deze week al gezien? Ik laat je zien hoe je appelkaneel muffins moet maken. Nomnomnom.

Heel veel liefs,

Elfi(Selfie)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *