Youtube schatten #10

Bonjour allemaal! Het is vandaag tijd voor de tiende editie van YouTube schatten. 10! Dat is wel een jubileum toch? Ik ga het vanavond vieren, met een klein taartje. Of drie.

Het eerste filmpje van deze week heb ik leren kennen dankzij mijn tweelingbroer, Victor (Thanks Vic!). Wisten jullie al dat ik een tweelingbroer heb? We lijken totaal niet op elkaar, maar we delen wel dezelfde soort humor. En zo liet hij mij dit filmpje zien: KKK Marchers going to Rally. Elfi, wat is er leuk aan de KKK? Ja, niks. Maar dit protest moet je toch even zien. Want een tegenstander van de KKK besluit hun protest te verpesten. Met een tuba.

Deze man verdient toch een medaille. Het was beter geweest als de mevrouw die het filmt haar mond had gehouden, maar als je dat even wegdenkt, is dit toch een fantastisch filmpje? Terwijl de KKK een serieus protest probeert te houden, verpest de tubameneer het met een mooi deuntje. Tu tudum, tu tudum, tudududu dum.

Het volgende filmpje ging compleet viral afgelopen week. Overal zag ik hem voorbij komen. En als filmpjes zich zo opdringen, dan zit er voor mij niets anders op dan te kijken. Ik moet jullie immers vertellen of het de moeite waard is. Het filmpje in kwestie heet: Husband Shocks Wife with Pregnancy Announcement. Één van mijn favoriete activiteiten op YouTube is het kijken van Pregnancy Annoucements. Een vrouw die haar man vertelt dat ze zwanger is. Een stel die het aan hun ouders vertelt.. Zo lief. In dit filmpje zijn de rollen echter omgekeerd.

Sam weet dat zijn vrouw Nia altijd ’s nachts naar de wc moet en dan nooit doorspoelt, omdat ze bang is de kinderen wakker te maken. Hij besluit om van de gelegenheid gebruik te maken en een zwangerschapstest te doen. En tadaaa, ze is zwanger!

Het laatste filmpje is toch wel een grote favoriet van me. En omdat YouTube schatten vandaag 10 is geworden, lijkt het mij een goed moment om dit juweeltje met jullie te delen. In dit filmpje laat een extreem gevaarlijk baby nijlpaardje zien dat zijn kooi niet echt effectief is.

Je ziet het nijlpaardje denken: Flikker op met je kooi! Ha! Ik ben ontsnapt! Good for you, nijlpaardje.

Goed, dat was het weer voor deze week. Heb je mijn Lipstick Stash video al gezien? Hierin laat ik jullie al mijn lipsticks zien! Wil je nooit een filmpje van mij missen? Abonneer je dan op mijn YouTube kanaal!

Tot vrijdag!

Heel veel liefs,

Elfi(Selfie)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *