Filmpje: Londen Shoplog – Boots, Lush, H&M etc.

Hee goeiemorgen! Het is weer.. filmpje vrijdag! Whoehoe. Vandaag laat ik zien wat ik allemaal heb gekocht in Londen. Mijn portemonnee is een stuk lichter, maar mijn koffer zwaarder. En dat is ook wat waard! Ik ben onder andere bij Boots, Supertrash en Lush geweest. En daar heb ik me natuurlijk niet ingehouden.

Morgen heb ik een artikel voor jullie met traveltips voor Londen en over een week komt waarschijnlijk mijn eerste Londen vlog online. Mijn blog staat een beetje in het teken van Londen de afgelopen paar dagen haha, maar ik heb dan ook veel te vertellen! Anyways, genoeg gepraat. Veel kijkplezier!

Psst, nooit meer een filmpje missen? Abonneer je dan op mijn YouTube kanaal! En wil je nooit meer een artikel missen? Vul dan je e-mail adres in, in de zijbalk en dan krijg je een mailtje wanneer ik iets post!

Heel veel liefs,

Elfi(Selfie)

2 thoughts on “Filmpje: Londen Shoplog – Boots, Lush, H&M etc.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *