Youtube schatten #6

Joehoe, het is woensdag! Het is dus tijd voor drie nieuwe Youtube filmpjes. Deze week voel ik me niet zo lekker, ik heb een virusje opgelopen in Londen. Stomme dingen. Daarom heb ik deze week drie filmpjes gekozen, waarvan ik blij word! En ja, dat betekent een hoop katten. Hehe. Kijk je mee?

Het eerste filmpje ken ik al een tijdje, maar herinnerde ik me weer in Londen toen ik op Piccadilly Circus een reclame zag van O2. Hun slogan is: Be More Dog. Volgens O2 zijn we allemaal iets teveel kat geworden: we worden niet meer enthousiast van de wereld om ons heen. We laten alles maar een beetje langs ons heen glijden. Maar honden niet, honden vinden alles amazing. Sticks are amazing. Running is amazing. Misschien moeten we inderdaad een beetje meer hond zijn. I present to you: O2 – Be more Dog.

En? Voel je je al meer hond? Ik wel! Ik vraag me serieus af hoe ze dit filmpje ooit hebben kunnen maken haha. Het is vast niet echt, maar als het wel echt is, wil ik ook graag een kat die houdt van stokken vangen en zwemmen.

In het volgende filmpje willen honden graag vrienden worden met de katten. De katten zijn er echter niet van gediend. Terwijl die arme sukkelige hondjes steeds weer proberen om maatjes te worden, krabben de katten over hun grote honden neuzen. Beetje zielig, maar wel heel grappig. Dogs annoying cats with their friendship – Huffington Post.

Het laatste filmpje is een beetje random, maar past wel bij de tijd van het jaar. Je hebt vast wel gemerkt dat de Tour de France aan de gang is, zelfs als je niet kijkt. Nu is er een Rotterdam een valpartij geweest bij de Tour, waar eigenlijk vrij weinig over geschreven is. Maar dat maakt de valpartij niet minder heftig. Heb je het gemist? Maak je geen zorgen, ik ben er voor je. Kijk maar snel: Bijzondere valpartij / Rare Crash at Tour de France 2015 – Stage 2 Rotterdam.

Trolololol. Ha! En met deze fantastisch valpartij wil ik deze week graag afsluiten. Ben je nog niet uitgekeken? Mooi! Afgelopen vrijdag heb ik op mijn Youtube kanaal een What’s in my bag? video geplaatst. Die kan je dus nog bekijken!

Volgende week heb ik weer drie nieuwe filmpjes voor je! Tot dan!

Heel veel liefs,

Elfi(Selfie)

4 thoughts on “Youtube schatten #6

  1. Dat bovenste filmpje hebben ze gedeeltelijk opgenomen met een hond als acteur. Later hebben ze softwarematig de hond verwisseld voor de kat. Daarom zien we nu een kat die typisch hondengedrag vertoond.
    Ik vind het wel een leuke reclameslogan eigenlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *