10 cadeau-ideetjes voor mannen: versie 2.0

Cadeautjes kopen voor mannen vind ik verschrikkelijk. Vrouwen zijn lekker makkelijk. Geef ze een luchtje, een mooi product of sieraad en ze zijn meteen gelukkig. Maar goed, ik ben dan ook zelf een vrouw. Mannen weten daarentegen nooit wat ze willen, vinden weinig leuk en willen het liefste gewoon geld. En geld geven, daar doe ik dan weer niet aan.

Ik heb al eerder een artikel met cadeau-ideetjes voor mannen gepost, maar deze week kwam ik erachter dat ik zelf echt meer ideeën nodig heb. Alle mannen in mijn omgeving zijn ineens jarig en de cadeau ideetjes van mijn vorige blogpost heb ik allang gebruikt. Dus is het tijd voor een 2.0 versie. Heb je de vorige versie gemist? Klik dan hier. En ben je op zoek naar een cadeautje voor een vrouw? Daar heb ik ook een artikel over geschreven, right here.

Een klein budget – tot 15 euro

 1. Een hennepzeep van de Body Shop

Onder de slogan: ‘Hemp is Hope. Not dope.’ verkoopt the Body Shop sinds kort een hennepzeep aan een touwtje. Nee, ElfiSelfie staat nog steeds niet achter drugsgebruik! De vorm is dan wel een beetje suspicious, maar ik kan je verzekeren dat het niet echt ruikt naar wiet. Ik krijg zelf namelijk gigantisch hoofdpijn van wietlucht (best wel een handicap in Amsterdam), maar dit ruikt veel minder sterk en ruikt meer naar planten in het algemeen. Een echt mannelijk cadeautje, maar ook nog nuttig: deze zeep is zeer voedend voor de droge huid. Erg lekker voor in de winter.

Voor €9,00 bij the Body Shop

Hennepzeep

Link Body Shop

 1. Touchscreen handschoenen

Het wordt koud en kou is balen. Vooral wanneer je probeert een appje naar iemand te sturen, waarvoor je je handschoenen moet uitdoen. Sta je dan, in de gure wind, met je onbeschermde koude handjes. Nooit fijn. Ik heb sinds een jaartje smartphone handschoenen en dit is absoluut een levensredder. Mijn handjes blijven heerlijk warm. Ik weet zeker dat de heren dit stiekem ook kunnen waarderen.

Voor €4,95 bij HEMA (maar ook bij XENOS, Action, etc…)

Handschoenen

Link HEMA

 1. I will not be your father

Kijk, ik spendeer teveel tijd op het internet. Dat weten jullie ook. En dan kom je wel eens gekkigheid tegen. Ik besloot dat deze lijst een Star Wars cadeau nodig had, maar lightsabers zijn dus super duur en niet alle merchandise was even leuk. Maar toen kwam ik deze condoom tegen. Kijk. Dat is dus gewoon een goed cadeau!

Ten eerste zijn condooms veilig, want ze beschermen je tegen allerlei narigheid. Dus het is altijd vriendelijk om iemand condooms te geven. Daarmee zeg je: ik wil dat je veilig bent. Want ik heb je lief (op een mannelijke manier). Ten tweede is de grap gewoon goed. Let wel een beetje op de leeftijd van de ontvanger als je besluit deze condoom cadeau te doen. En let erop dat er verzendkosten bij komen.

Voor $3,95 via This is Why I’m broke

i-will-not-be-your-father-condoms

Link This Is Why I’m Broke

Een groter budget – tot 30 euro

 1. Jack Daniels pakket

Echte mannen drinken whisky. Denk ik. Zelf vind ik het niet te zuipen, maar ik zie genoeg mannen in mijn omgeving regelmatig aan de whisky lurken. Dit Jack Daniels pakket kun je kopen bij de Gall&Gall en is gevuld met twee flessen cola en een fles Jack Daniels. Altijd goed. Behalve als de man in kwestie nog geen 18 is. En als jij nog geen 18 bent. Doe dan maar niet. Boefje.

Voor €16,50 bij de Gall&GallJack Daniels

Link Gall & Gall

 1. Een pokerset

Een mannenavond is niet compleet zonder een beetje poker! Zelf bak ik hier helemaal niks van (gebrek aan een pokerface zullen we maar zeggen) maar mijn mannelijke vrienden houden wel van een potje poker. Deze pokerset zit in zo’n lekker foute aluminium koffer, zodat de man in kwestie zich ook een beetje gangster voelt. Altijd goed.

Voor €29,80 bij bol.com, via Buffalo

Pokerset

Link Bol.com

 1. Happy Socks pakket

Mannen, die houden van praktisch. Met poespas moet je niet aankomen: ze moeten wel wat hebben aan je cadeautje. Sokken en boxers vallen dan ook altijd in de smaak. En wat is er leuker dan sokken? BLIJE SOKKEN! Bij Happy Socks kun je de leukste sokken scoren, met blije kleuren en printjes. Want het leven is te kort om saaie sokken te dragen.

Voor €29,95 bij sokken.nl, of via de Happy Socks website

Happy socks box

Link Sokken.nl

 1. Cards Against Humanity – a Game for Horrible People

Beetje grof, maar moet kunnen: Cards Against Humanity. Als je dit spel nog niet kent, zoek het even op Youtube of het Google, want dit wil je hebben. Met Cards of Humanity draait het allemaal om het maken van de grofste grap. En dat vinden mannen leuk. Vrouwen stiekem ook. Maar geven we niet toe.

Voor $28,99 via This is Why I’m Broke of Amazon. Ik zag hem ook bij de spellewinkel in Amsterdam liggen, voor als je liever niet online bestelt (tipje)

Cards against humanity Cards against

Cards

Link This is Why I’m Broke

Een gigantisch budget, omdat de sky the limit is en jij een epic cadeau gaat geven – meer dan 30 euro

 1. Een GoPro

Kijk, ik wil een GoPro. Ik ben niet eens actief. Ik doe niet aan extreme sporten. Maar ik wil wel een GoPro. Want als ik dan op vakantie ga, hoef ik me niet druk te maken om water (wel even het waterbestendige hoesje erbij kopen) of zand en kan ik ongestoord een beetje in het rond filmen. Daarnaast wil ik hem gewoon graag standaard op mijn hoofd zetten zodat ik alle gekkigheid in mijn leven vast kan leggen. Maar goed, dat is mijn ding.

Mannen zijn dol op techniek en een GoPro past helemaal in het straatje! Nog leuker als de man in kwestie doet aan extreme sporten.

Tussen de €140 en €540 (want er zijn wel honderden versies) via www.bol.com

GoPro

Link bol.com

 1. The Sub tap

Mannen houden van bier. En wat is er leuker dan een tap die je thuis kunt neerzetten? Helemaal niks! Met de Sub van Krups kun je verschillende drankjes tappen in je eigen keuken. Heineken bier, Affligem Blond, Brand Up, Desperados, Radler, Wieckse Witte en nog veel meer. Niet allemaal tegelijk natuurlijk. Maak de man in kwestie dolgelukkig en drink daarna zijn bier op.

Een zwarte Sub kost €159,00 en een vat Heineken bier kost €5,80

the-sub-black-edition

Link The Sub

 1. Oxboard

Overal duiken ze op: de oxboards. Een soort Segway, maar dan zonder dat je je handen ergens aan vast kunt klemmen. Klinkt alsof ik eraf zou vallen. En toch wil ik er eentje hebben. Ik denk dat stiekem elke man hier wel gevoelig voor is. Verkrijgbaar in het zwart, wit en rood. Of het veilig is weet ik niet. Ik hoop het voor je.

Een Oxboard kost €799,00 en dat is vies duur, maar mocht je geld teveel hebbenOxboard zwart

Link Oxboard

Goed, ik hoop dat ik je heb kunnen helpen met je zoektocht! Ik weet hoe lastig het is. En mocht je er echt niet uitkomen: voetbal, bier en tieten zijn altijd goed. Houd dat in gedachten.

Heel veel liefs,

Elfi(Selfie)

One thought on “10 cadeau-ideetjes voor mannen: versie 2.0

 1. Hahaha geniale cadeaus! Binnenkort is vriendlief jarig, ik vind het altijd zoo moeilijk! We hebben wel afgesproken dat we elkaar geen cadeautjes meer geven op elkaars verjaardag, (want het is leuker als het onverwachts komt) maarja ik wil m toch wel iets geven… Thnx voor de tips! :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *