Youtube schatten #32

Paniek! Paniek! Paniek! Ik hoorde net op het nieuws dat het dit weekend gewoon gaat SNEEUWEN. Sneeuwen. Ik weet dat het noorden van het land al een horrorwinter heeft meegemaakt, maar ik heb in Amsterdam nog geen vlokje gezien. Ik weet ook niet of ik er blij mee ben of dat ik doodsbang ben voor sneeuw in Amsterdam. In die drie jaar dat ik hier woon heeft het nog nooit gesneeuwd en ik zie mezelf al glibberen over de klinkers van de grachten. Problematisch lijkt me het. Sneeuw is leuk als ik ernaar kan kijken. Niet als ik naar buiten moet.

Anyways, let’s get started! We beginnen vandaag met mijn favoriete nieuwe serie filmpjes van Défano Holwijn: Wat Weet Jij? Hiervoor gaat Défano de straat op om een aantal kennisvraagjes te stellen. Zoals: “Als het 10 voor 1 is in Amsterdam, hoe laat is het dan in Antwerpen?” Vandaag zien we hoe de inwoners van Den Haag het ervan afbrengen. Niet zo best.

Het volgende filmpje doet me denken aan de tijd dat ik nog rijles had. Presentator Conan besluit één van zijn medewerkers rijles te geven. Maar natuurlijk kan hij dit niet alleen, dus Kevin Hart en Ice Cube komen ook helpen. Want ze moet natuurlijk wel leren hoe je een beetje gangster moet rijden: Ice Cube, Kevin Hart and Conan Help A Student Driver – CONAN on TBS.

Ik moet ook een bakje met lege batterijen hebben om te gooien. Dat heb ik nooit geleerd bij rijles.

Het laatste filmpje was het meest viral filmpje van deze week: Channing Tatum die Run the World playbackt in Lip Sync Battle. Met een special guest appearance van de Queen Bey herself! Helaas is dit filmpje gigantisch lastig te vinden, dus heb ik twee linkjes voor je. Het eerste linkje is met commentaar eroverheen (such a shame) en de tweede link verwijst je naar VIMEO en daar kun je het hele filmpje zien zonder commentaar. Ik garandeer je dat het fantastisch is. Want Channing Tatum is sowieso verschrikkelijk handsome.

https://vimeo.com/151223855

Als ik een dagje Beyoncé mocht zijn zou ik de hele dag Single Ladies zingen. Beetje in het rond dansen. Babbelen met Jay-Z. Zucht. Maybe one day.

Heel veel liefs,

Elfi(Selfie)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *