Youtube schatten #5

Het is weer woensdag en dat betekent.. Drie nieuwe YouTube filmpjes! Joepie! 3 nieuwe verse filmpjes. Ben je een beetje bijgekomen van de fuif van vorige week? Ik heb een klein taartje gegeten op mijn mini jubileum. Maak je geen zorgen hoor, ik ga niet elke maand ElfiSelfie vieren, zoveel feestelijke filmpjes heb ik niet. Deze week hebben de filmpjes trouwens niet echt veel met elkaar gemeen. Beetje random filmpjes dus. Maar random filmpjes zijn de beste filmpjes!

We beginnen bij een filmpje die een tijdje terug compleet viral ging. Ik kon hem toen niet met jullie delen, omdat hij niet helemaal in het thema paste, dus de kans is groot dat je hem al hebt gezien. Als je hem niet hebt gezien, dan heb je praktisch onder een steen geleefd. Gelukkig ben ik er om je onder die steen uit te halen. Het filmpje in kwestie heet: Remove Cat Before Flight. Eerst lijkt het een gewone vlucht met een vliegtuigje en je moet heel even wachten, maar om 00:38 duikt er rechts in je scherm een kleine verstekeling op.. Humans, I request your assistance! Kijk maar snel.

De expressie van de kat vind ik echt hilarisch en ik ben blij dat hij zijn vluchtje gewoon heeft overleefd. Gelukkig komen katten altijd op hun pootjes terecht.

Ik hoef denk ik niet meer te zeggen dat het vorige week wel erg warm was. Terwijl iedereen naar het strand trok en een zwembadjes opzette in de tuin, hield ik me vooral vast aan het volgende filmpje: Bear Loves Swimming. Nu denk je vast: ‘Natuurlijk houden beren van zwemmen Elfi. Dat is niet zo bijzonder toch?’ Maar deze beer houdt wel uitzonderlijk veel van zwemmen.

Hehe. Wat een blije beer. Ik heb hem een kleine 20 keer gekeken afgelopen week en deze beer heeft mij echt door de hitte heen gesleurd. Lieve Beer. Vooral het deel waarop zijn eigenaar zegt: Get away from me wet bear! – vind ik uitzonderlijk leuk. O ja, mocht je je afvragen hoe het kan dat deze beer de cameraman niet opeet (dat was namelijk mijn grote vraag na dit filmpje..), kijk dan vooral even het volgende filmpje. Dat verklaart een hoop. En vooral de eerste 20 seconden zijn SUPER SCHATTIG.

Het volgende filmpje is weer heel iets anders. Dit keer geen beren of katten, maar… Arjen Lubach! Arjen Lubach kende ik vooral van Wie is de Mol, tot hij dit jaar zijn eigen talkshow kreeg: Zondag met Lubach. Als je je verveelt is het zeker de moeite waard om alle afleveringen terug te kijken op Uitzending Gemist, want Arjen Lubach is super hilarisch. In dit filmpje besluit Arjen telemarketeers te pesten, omdat zij hem ook altijd lastigvallen. En dat resulteert in een gefrustreerde telemarketeer. Kijk en geniet: Telemarketeers – Zondag met Lubach.

Zo, dat was het weer! Welk filmpje was jullie favoriet? Laat het me weten in de reacties. En mocht je nog niet uitgekeken zijn, op mijn YouTube kanaal staat een nieuwe vlog van mijn dag in Artis online!

Heel veel liefs en tot volgende week!

Elfi(Selfie)

2 thoughts on “Youtube schatten #5

  1. Hé nog iemand die in Amsterdam studeert! :)
    Ah wat een schattig beertje zeg. Het eerste wat ik inderdaad dacht, was: zijn beren niet súper gevaarlijk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *