Youtube schatten #45

Ik durf het bijna niet te zeggen, maar volgens mij is de lente nu toch echt begonnen! Ik kan weer zonder mijn dikke winterjas naar buiten zonder te sterven van de kou en het zonnetje laat zich weer zien. Jeej! Fijn! Minder fijn was dat ik maandag naar de tandarts ging en geen goed nieuws kreeg. Maar daarover zal ik zaterdag uitgebreid vertellen. Zoiets moet je niet overhaasten.

We beginnen vandaag met iets waar ik de laatste dagen gefascineerd door ben: Brock O’Hurn. Deze. Man. Dat is toch gewoon niet normaal? Wat heeft hij voor genen gekregen? Godsklere iedereen wil toch gewoon trouwen met deze vent.  Hij is naar knap. En ook nog aardig. En op zijn Instagram zag ik dat ie ook goed is met baby’s en honden.  Bluh.

Vandaag gaat Brock ons allemaal leren hoe we net zo sexy kunnen zijn als hem op Instagram. Ook al betwijfel ik dat.

Ik raak niet uitgepraat over die man, maar we gaan toch door naar het volgende filmpje. Een Carpool Karaoke, om precies te zijn. En vandaag met niemand anders dan Sia! Sia is cool. Ze zet zich af tegen de industrie door nooit haar gezicht te laten zien, maar ze heeft ook nog de allermooiste stem op aard. Enjoy!

Bij VIVA merk ik vaak dat ik nog een jonkie ben. Zelf vind ik 21 heel erg oud en volwassen, maar regelmatig heb ik toch echt last van een generatiekloof als ik met mijn collega’s praat. Als zij het hebben over vroeger, hebben ze het over de tijd dat ik nog zand at. 90’s muziek is dan ook niet mijn sterkste punt. Maar de zero’s daarentegen! De zero’s zijn echt mijn ding. Geef me Destiny’s Child, Avril Lavinge en The Black Eyed Peas. Deze tieners vinden het echter een stuk lastiger:

Tot zaterdag!

Heel veel liefs,

Elfi(Selfie)

One thought on “Youtube schatten #45

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *