Youtube schatten #42

Ik wist niet zo goed wat ik moest met deze blogpost. Na alle narigheid in Brussel, voelt alles wat je post een beetje ‘lullig’. Mijn hart gaat uit naar de slachtoffers en hun geliefden.

Gisteren was een zwarte dag. Ik hoop dat deze gekken ons nooit in hun macht zullen krijgen. Ik hoop dat we met z’n allen toch nog een gevoel van veiligheid kunnen creëren. Laten we lief zijn tegen elkaar, vooral in deze dagen.

Lang heb ik getwijfeld over of ik deze blogpost moest schrijven, maar ik heb besloten hem wel door te laten gaan. Misschien zijn blije youtube filmpjes wel precies wat we nodig hebben, tussen al die nare beelden door.

Dus laten we vandaag starten met een dino. Dino’s zijn altijd goed. Behalve als je ineens een levensechte variante tegenkomt in een parkeergarage.. Het overkwam deze nietsvermoedende werknemers in Jurrasic Carpark.

Samen met Bernice en mijn vader ben ik jaren geleden een keer bij een concert van Michael Bublé geweest. Michael Bublé is een schatje, maar hij vraagt wel teveel voor zijn sleutelhanger. 15 euro per stuk om precies te zijn. We hebben hem ook nog gekocht. Zo gek zijn we ook nog.

In deze video probeert een net iets te enthousiaste moeder haar zoon aan te prijzen bij Michael. Maar of hij ook echt kan zingen?

We sluiten vandaag af met een lekkere video van Buzzfeed, waarin mannen mogen kiezen wat hun vriendin aan gaat doen. A recipe for disaster. Als ik aan Leon vraag wat hij wil dat ik aantrek, zegt hij standaard: niks. Ik neem het maar als een compliment. What do boyfriends want their girlfriends to wear?

Extra veel liefs,

Elfi(Selfie)

One thought on “Youtube schatten #42

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *