Youtube schatten #4

Pak je feesttoeter! Pak je taart! Het is vandaag woensdag en dus is het tijd voor de vierde (!) editie van YouTube schatten! Dat bekent dat ElfiSelfie inmiddels alweer bijna een maand online is. Feestje! En daarom staan de filmpjes deze week in teken van feest. Of eigenlijk, pranks. Maar wel feestelijke pranks. That’s right, geen katten dit keer. Ja, dat verbaast mij ook. Laten we beginnen!

Het eerste filmpje is een klassieker en van één van mijn favoriete YouTube prankers. Jullie hebben hem al een keer eerder gezien.. Begint er al iets te rinkelen? Juist! Heel goed! Rémi Gaillard, dames en heren. De koning van de prank. Vandaag heeft Rémi zin in een feestje. Hij besluit een feestwinkel te bellen, want dat is immers waar je feestjes kan houden, toch? En hij komt niet alleen, nee, hij heeft een bus vol vrienden mee. Kijk maar. Het is hilarisch. En volgens mij was het een super goed feest. I present to you: Fiesta (Rémi Gaillard).


En? Heb ik teveel gezegd? Een top feest als je het mij vraagt. De werknemers vonden het iets minder leuk denk ik. Zoals je kon zien waren de ingrediënten voor een goed feest allemaal aanwezig: confetti, feesttoeters, dierenpakken.. Oh. Wacht. Het had beter gekund! Want wat is een feest zonder een ballenpak? Dat dacht Roman Atwood nou ook. Hij zou een dag op zijn zoontje passen, terwijl zijn vrouw een dagje wegging. En omdat ze zich verveelden, besloot hij zijn woonkamer te veranderen in een ballenpak. Why not? Dit is Crazy Plastic Ball Prank.


De woonkamer in een ballenbak veranderen staat bij deze op mijn bucket list. Dit is een serieus levensdoel. Het opruimen lijkt me dan weer dramatisch, maar goed. Je zou denken dat Roman echt alle ingrediënten had voor een goed feestje, maar er mist nog één cruciaal ingrediënt: een Mexicaans bandje. Je kent het wel, zo’n bandje met lieve Mexicaanse mannetjes met een gitaren. Als je Breaking Bad hebt gezien, denk je nu waarschijnlijk aan iets zoals dit:

(Mijn favoriete Breaking Bad moment ooit by the way)

En ja! Dat is precies het soort bandje wat ik voor ogen had. Maar waar vind je zo’n band? De volgende mensen vonden zo’n soort bandje in een DIXI. Ja, echt. En niet alleen een Mexicaanse band, maar ook een gospelkoor en een fanfare. Kijk maar: The Magical Porta Potty.


Zo! Dat was het weer voor deze week. Volgende week ben ik er weer, misschien met een kattenfilmpje. Ik heb ze toch een beetje gemist. Jij ook? Goed, mocht je nog een filmpje willen bekijken, afgelopen vrijdag is het tweede deel van mijn Rome vlog online gekomen. Fantastisch leuk filmpje. Een heel feestelijk! Vooral wanneer ik de partypopper niet open krijg..


Heb je nog een leuk filmpje gezien die ik ook moet zien? Laat hem achter in de reacties!

Heel veel liefs,

Elfi(Selfie)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *