Youtube schatten #39

Hi allemaal! Hoe is het met jullie? Met mij gaat het pretty good. Ik had een super leuk weekend, vol etentjes en gezelligheid. Ik had zelfs een Fancy Garden Poolparty en dat was net zo leuk als het klinkt. Dus ik heb dit jaar mijn allereerste duik in een zwembad genomen (en dus voor het eerst dit jaar mijn benen weer geschoren..).

We beginnen vandaag met de man die vorige week ook al even aan de beurt was: James Veitch. Ik ben super verliefd op zijn filmpjes, James heeft namelijk een zeer bijzonder talent: e-mail oplichters aan de praat houden. En ze dan ook nog van alles kunnen laten zeggen..

Deze week wil James graag een nieuwe toaster bij de opening van zijn nieuwe bankrekening.

Dan door naar mijn favoriete stad op aarde: New York City. De creators van Mashable vroegen zich af wat er sneller gaat in New York: een McLaren of een fiets? Om dit uit te zoeken vroegen Casey Neistat of hij met ze zou willen racen. En natuurlijk zeg je daar geen nee tegen.

Het laatste filmpje heb ik niet uitgezocht, maar mijn vriendje: Leon! Wat ben ik trots op hem. Hij leert het wel, Youtube filmpjes uitzoeken. Ik zal hem even vragen naar commentaar over dit memorabele moment, momentje:

“Nee. Nee, ik ga niks zeggen. Elfi. Nee. Nou. Dan: Ik wil graag de hele wereldwijde Youtube Community bedanken. Nee. Nu sla ik dicht. Nee, sorry.”

Bij deze: een filmpje van een husky die zorgt voor een hele kleine kitten. Wel even een beetje doorheen skippen, want hij duurt vier minuten. Na een minuut heb je al wel weer genoeg cuteness gehad voor vandaag.

Note: dit filmpje kun je niet kijken op een mobiele device, omdat ze Lionel Richie eronder hebben geplakt. Desktop lukt wel!

Nou jongens, dat was het weer! Aanstaande vrijdag ga ik iets heel bijzonders doen. Ik denk dat ik er nog wel wat over schrijf op ElfiSelfie. Als ik het durf. Keep you posted!

Heel veel liefs,

Elfi(Selfie)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *