Youtube schatten #38

Hi allemaal! Goodmorning! Hoe gaat het met jullie? De week is alweer doormidden vandaag! Voor je het weet is het alweer vrijdag.

Ik ben verheugd om jullie mede te mogen delen dat ik een vakantie heb geboekt! Met mijn vriend Léon ga ik een week ultiem chillen in Gran Canaria. Eigenlijk wou ik graag naar New York (ik wil altijd naar New York), maar Leon zou dan al voor de derde keer gaan in drie jaar. Toen gingen we kijken voor een rondreis in Florida en dat was epic, maar wel super prijzig. Daarna besloten we dat we gewoon een keertje op zonvakantie zouden willen en gingen we eerst kijken bij de Bahama’s, Thailand en Aruba. Totdat ik me bedacht dat je ook ultiem kunt chillen in Gran Canaria. En dan ben je niet duizenden euro’s armer aan een vliegticket. Van het geld wat we bespaarden konden we nog een smerig luxe hotel boeken ook, dus ik ben blij. Ik heb al een aftelkalender gemaakt!

We beginnen vandaag met een filmpje met mijn favoriete artiest in de hoofdrol: Adele! Ellen fluistert via een oortje in wat Adele allemaal moet doen bij de Jamba Juice. En dat loopt flink uit de hand.

(Het filmpje is via EllenTube, want die Ellen is zo slim om het niet op Youtube te zetten en eigen views te generen. Geniaal natuurlijk. Wel een beetje vervelend om te linken)

http://ellentube.com/videos/0-n5n6cut2/

En door! Van dit filmpje werd ik blij, want het is een serie. Series word ik blij van, ook op Youtube. Ik hou niet van afscheid nemen en vooral niet van fantastische Youtube filmpjes. Nu kan ik gewoon heel veel van deze epicness kijken. Fijn.

James Veitch besluit te reageren op scam e-mails. De resultaten zijn verrassend.

Wie van jullie kijken er ook Pretty Little Liars? Ik moet toegeven dat ik niet helemaal bij ben en dat ik wat minder fanatiek kijk momenteel, maar het is wel echt een serieuze verslaving geweest. In het volgende filmpje doet de cast van Pretty Little Liars een leugendetector test. Het is net zo ironisch als het klinkt.

Zo. Dat was het weer! Tot volgende week!

Heel veel liefs,

Elfi(Selfie)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *