Youtube schatten #37

Hai, hai allemaal! Hoe is het met jullie? Hebben jullie een beetje genoten gisteren van het zonnetje? Ik was iets eerder klaar op stage, omdat ik een gesprek had met mijn begeleider op school. Dat gesprek ging prima en de zon scheen, dus ik was helemaal gelukkig. En vandaag is er weer een dag!

We beginnen vandaag met de hype van de Grammy’s! Taylor Swift heeft ging naar huis met Album of the Year, Ed Sheeran met Song of the Year… En ze kregen allemaal zo’n belachelijke goodiebag van de organisatie. Justin Bieber en James Corden besloten hun tasjes te vergelijken terwijl ze samen carpoolen. Jawel dames en heren, carpool karaoke!

Jullie weten inmiddels vast wel dat ik fan ben van de vlogger Casey Neistat. Hij is echt epic: hij maakt de meest prachtige vlogs en ze zijn altijd leuk om naar te kijken. Dit is geen Enzo Knol niveau, dit zijn serieuze films die hij elke dag maakt. Om jullie ook enthousiast over hem te maken, laat ik jullie vandaag een filmpje zien waarin hij zijn jaar op een rijtje laat zien. Net een bioscoopfilm.

We sluiten vandaag af (see what I did there) met een heerlijk filmpje vol mensen die vallen bij het bruiloft. Of erger. Je moet wel tegen een beetje narigheid kunnen, want je ziet hier immers hoe de mooiste dag van iemand’s leven in rook op gaat. Als ik ooit ga trouwen, val ik ook vast in een sloot. Ik zweer het je, als GoPro mij ooit gaat sponsoren, dan hebben we uren van dit soort materiaal. Hoe vaak ik wel niet struikel over een kiezel, over mezelf of gewoon over helemaal niks. Soms heb ik het gevoel dat ik kan struikelen over lucht. Heel gek.

Hele fijne week allemaal! Doe lekker rustig aan.

Heel veel liefs,

Elfi(Selfie)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *