Youtube schatten #36

Jongens, ik moet jullie iets vertellen. IK HEB TICKETS VOOR BEYONCÉ! YEEEES!

Als je nu denkt: “wtf Elfi, hoe kan dat, de kaartverkoop is nog niet gestart”, dat klopt. Maar er was een American Express pre-sale en mijn vader is lid van dat clubje. En dus heeft hij twee kaartjes voor ons gescoord! YES!

En ja, ik ga dus met mijn vader naar Beyoncé. Super cool toch? We gingen ook samen naar het vorige concert en mijn vader is een uitstekend concertmaatje. Zo gingen we ook samen naar Lady Gaga en ontelbaar vaak naar Anouk. Mooie dingen.

We beginnen vandaag met een fantastisch filmpje van Arjen Lubach over HelloFresh. Stiekem twijfel ik namelijk al een aantal weken of ik een HelloFresh abonnement moest afsluiten. Een jongen van HelloFresh hield een super goed verhaal tegen mij in de Bijenkorf en ik was helemaal overtuigd. Alleen vond ik het nog een beetje ingewikkeld en schoof ik het op een laag pitje. Maar na dit filmpje weet ik het zeker.

Ik hoef geen HelloFresh abonnement meer.

Zondag met Lubach S04: aflevering 5 – HelloFresh.

Als communicatie-expert vraag ik mij nu af wat de communicatie van HelloFresh aan het doen is, want ik heb geen reactie van ze gezien. Kan me wel voorstellen dat er paniek heerst.

Door naar het tweede filmpje: een nieuwe versie van Mean Tweets! I know, it’s getting a bit old. Maar het blijft geniaal! Jimmy Kimmel heeft gewoon een fantastisch concept en ik vind het helemaal prima om er honderd afleveringen van te kijken. Ik blijf het grappig vinden. Maar dat kan ook aan mijn simpele humor liggen. Celebrities Read Mean Tweets #9

Om dit allemaal nog een beetje luchtig af te sluiten, eindigen we vandaag met een kattenfilmpje. En niet zomaar een kattenfilmpje, maar een filmpje van mijn favoriete Youtube kat: Jupiter! Helaas is hij inmiddels overleden (rest in peace), maar zijn baasje heeft door de jaren heen een hele hoop ‘talking cat’ video’s geproduceerd. En ze zijn super geniaal en heel chill om naar te kijken: What Cats Are Really Thinking.

Nou jongens, ik zie jullie zaterdag weer! Ik heb er zin in!

Heel veel liefs,

Elfi(Selfie)

2 thoughts on “Youtube schatten #36

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *