Youtube schatten #31

Goodmorning allemaal! Hoe is het met iedereen? De feestdagen zijn weer achter de rug, dus iedereen is weer aan het werk. Ik ga zelf sinds maandag weer fulltime naar school en ik kan je vertellen dat het geen pretje is. Ik moet zooooveel doen. Kan niet wachten tot het februari is, want dan ga ik een halfjaar stage lopen! Daarover vertel ik jullie later meer.

Gisteren bestond het NOS 60 jaar en dat is natuurlijk een goede reden voor een feestje! Op Nederland 2 kon je bekijken hoe het NOS journaal wordt gemaakt en dat was echt gigantisch leuk om naar te kijken. Zeker even terugkijken, als je het hebt gemist!

Ter ere van dit feestje heeft de NOS redactie een filmpje gemaakt met de beste bloopers van de afgelopen 60 jaar. Ik wou jullie mijn favoriete fragment vertellen, maar toen ik eenmaal keek lag ik non-stop in een deuk. Alles is leuk! Vooral omdat het NOS zo super serieus is, dan is het gegarandeerd hilarisch als er iets mis gaat. 60 jaar NOS Journaal – De bloopers.

Mocht de link het niet doen, dit is geen officiële link van de NOS. Want dit weigeren om het op Youtube te zetten. Want daar zijn ze te cool voor. Dus als ze deze link blokkeren, zoek dan even op hun website. Daar staat ie ook. 

Het volgende filmpje is van één van mijn favoriete Youtubers ooit: Jenna Marbles. In mijn zoektocht door de eerdere Youtube schatten kwam ik erachter dat ik nog nooit een filmpje van haar heb gedeeld. En dat is raar. Want Jenna is awesome. Dus laten we die vreemde traditie vandaag gaan breken!

Jenna laat ons vandaag zien hoe vrouwen zich ’s ochtends aankleden. En ik moet zeggen dat ik mezelf er goed in kan vinden. Het liefste loop ik de hele dag rond in mijn pinguïn onesie. Maar dat is weer een ander verhaal. How Girls Get Dressed.

Kanye West. Wat moet ik over hem zeggen? Samen met Bernice zag ik hem een paar jaar geleden live, samen met Jay-Z. Rappen kan hij zeker en hij is erg getalenteerd, maar door alle poespas eromheen vind ik hem toch een beetje… vervelend. Vooral toen hij het podium opstormde om Taylor Swift’s moment te jatten bij de VMA’s… Vervelend typje. Anyways, om het laatste seizoen van American Idol te promoten (ja, dat bestaat nog steeds!) besloot hij auditie te doen. Kim Kardashian is zelfs mee voor de nodige support. The Kanye West Audition – American Idol.

Sla jezelf door de donkere dagen van januari heen en laat die kerstlampjes stiekem gewoon nog even hangen. Wordt het veel leuker van.

Heel veel liefs,

Elfi(Selfie)

5 thoughts on “Youtube schatten #31

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *